AF pelēkais šķūnis
Re: AF pelēkais šķūnis
nu, bija tā, ka pagājušogad man čoms vnk uzlīmēja sarkano plēvi miglām un es pofigā braukāju, daļāi tas riebās, daļai patika, man bija paralēl, ka tik nav kā citiem - gaišas via piemīztas
un tagad atkal braukāju kādu laiku un sapratu, ka vajag lai heiteri heitotu
un tagad atkal braukāju kādu laiku un sapratu, ka vajag lai heiteri heitotu

"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
Nesaku ka briesmu lieta, nesaku ka man patīk. Jēdziens ''lai nav kā citiem'' ir diezgan plašs.
Citreiz stocks ir way to go, jo lai nebūtu tā, kā citiem, var arī piekakāt bikses, un teikt visiem, cik tas ir forši!
Bez naida!
Citreiz stocks ir way to go, jo lai nebūtu tā, kā citiem, var arī piekakāt bikses, un teikt visiem, cik tas ir forši!

Bez naida!

nē, nekāda naida es tak to for funn daru, kad apniks noraušu via apmalē atstāšu 
pagaidām vairumam patīk, vismaz uz ceļa pēdējās dienās daudz ThumbsUp bija rādīti

pagaidām vairumam patīk, vismaz uz ceļa pēdējās dienās daudz ThumbsUp bija rādīti

"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
Smuki un tā, bet škiet, ja tai priekšai vēl kko uzliks, sāks atgādināt zsv eglīti.
- Puperdupers
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Ganjau TA izpuļķēs un neliks vairs atpakaļ.Melnais wrote:Smuki un tā, bet škiet, ja tai priekšai vēl kko uzliks, sāks atgādināt zsv eglīti.
Ideāli palien zem punkta par bīstami izvirzītiem elementiem.
![veesi :]](./images/smilies/icon_smokin.gif)
AF, srsly - numurzīme pa vidu neliekas labāks risinājums? Rozā miglas ir sooo F&F, tie spliteri gan man liekas stilīgi

Un paskatoties uz tiem ATE bremžu diskiem ir skaidrs, ka nelikšu nekādu ebc, šiem pat tas raksts ir glītāks!

- Volfsburgs
- Been thanked: 5 times
Protams TA ar tādu bamperu neiziet, tāpēc uz TA tiek pielikts ar diviem klipšiem parasts bampers - AKA zieminieks 

Tā ir otmazka, jo patiesībā budget>functionCh. wrote:Form>Function ?Edmunds wrote: Un paskatoties uz tiem ATE bremžu diskiem ir skaidrs, ka nelikšu nekādu ebc, šiem pat tas raksts ir glītāks!
Hz, nestāv man vairs iztērēt kosmosu par bremzēm, jo pie manas braukšanas kluči tpt reizi gadā min jāmaina.
AF, uzčinī tad jau pod csl look bamperu, būs

Būs man m3 bampers, bet ne tik drīz, un jā ATE bremzē superīgi, jau notestēju no 200-80 un no 150-0 mazāk kā minūtes laikā, nekas nemeta un nesmirdēja
- Martinss
- Has thanked: 2 times
Es ceru, ka 150-0 sadzēsies tā, ka apstājies ar nospiestām bremzēm un bremzes vēl nebija piebrauktas?
- simtdevindesmitais
Zināji, ka ar abs īsti tos diskus sapist nevar..Martinss wrote:Es ceru, ka 150-0 sadzēsies tā, ka apstājies ar nospiestām bremzēm un bremzes vēl nebija piebrauktas?![]()
![]()

Tas ka Tu novērpi nepiebrauktus diskus ir tava vai līkroča meha vaina, vajadzēja ar klīneri visu zbis attaukot.
Ar ko tad tavuprāt piebraukšana stipri atšķirās ar sadzēsšanos 150-0?

Protams, uzcepjot diskus un iepišot peļķē novērpsi pat savu līko.
protams testeju uz jau piebrauktiem diskiem 
un kas ir ABS?
tas ir priekš mīkstajiem, normāli pipari uz dienvidnieka uzbrauktuves atstāj divas treknas švīkas 30mm garumā
un vienu treknu bet brūnu biksēs
vairs ta nedarīšu

un kas ir ABS?