Nobraukāju kādu brīdi un iepirku 16'' diskus. Pagāja vēl gads kamēr viņus saņēmos nokrāsot, sapirkt flančus un uzgriežņus. Uzreiz kā uzliku diskus, tā safleksēju atsperes, jo lol tak yolo. Jau sākumā bija skaidrs, ka 2.4 TDI ar mehānisko sūkni ir pateicīgs skrūvīšu grozīšanai, kas tika arī darīts. Pacelts turbīnas spiediens no 0.5 bar līdz nu jau apaļam 1bar un pagriezts vairāk dīzelis sprauslās. Vajadzētu saņemties sametināt/pārmetināt pēc ziemas sapuvušo slieksni. :/
Kasjaki volviķim daudz, bet lēnā garā tiek vests kārtībā. Parcik tiek lietots kā daily vagens, tad nevar tā nolikt garāžā un visu uzreiz savest kārtībā.

Pēdējie updeiti, beidzot samainīts stikls un ne līdz galam sametināts straight paips. Aizmugures shotguns ir pilnīgs mans feils, bet nu pamēģināt vajadzēja.

Nedaudz bildes, kā bija un kā ir tagad...
Pa vidam uztaisīju stage 0 updeitu. Siksnas, eļļas, filtri, bremžu diski un kluči.
Te jau izskatās mazliet patīkamāk, vēl nav dzeltenie stūrīši priekšā
Šeit jau aptuveni tā, kā ir tagad.
Būšu godīgs, aizmugurējās lampas pašpikoju no Fretkas. Baigi patīk, kā izskatās uz melna. Un es zinu, ka ļoti nesmuki izskatās tas brūnais slieksnis.

Plānā lielas lietas, viss atkarīgs no $$ un laika. Pagaidām esmu spoilera meklējumos. Ir ideja par 850 spoileri, tikai nav ne jausmas, kā lai viņu smuki piedabū klāt.