AF pelēkais šķūnis
Re: AF pelēkais šķūnis
neko daudz neizplūdīšu, vakar vakarā nomainīju ģenerātoram debīlo sprieguma regulātoru, bet nu ļoti bresīgi ņemt to ģeņģeri nost
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
Kaut arī pa ziemu uzliku pilnīgi jaunus priekšējos br.diskus un klučus, ar domu - ai kādam laikam pietiks, tad nu lohanulsja, pietika vienreiz nodzēsties no 200-80 lai diski savērptos, pietam ne kādi aziāti bet bosch
tagad nospļāvos, nopirku 300mm lietotu bremžu komplektu, protams nomainīju suportiem remkoplektu.
Pagaidām pabraukšu ar lietotiem diskiem, jo gribu piekrāt naudu ATE diskiem ar izfrēzētām rievām, kas novada bremzešanas brīdī radušos gāzi. Bet tie maz nemaksā.
P.s starpība ir jūtama starp 286mm un 300

Un vecie
tagad nospļāvos, nopirku 300mm lietotu bremžu komplektu, protams nomainīju suportiem remkoplektu.
Pagaidām pabraukšu ar lietotiem diskiem, jo gribu piekrāt naudu ATE diskiem ar izfrēzētām rievām, kas novada bremzešanas brīdī radušos gāzi. Bet tie maz nemaksā.
P.s starpība ir jūtama starp 286mm un 300

Un vecie

"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
bāa.. un man likās, ka es esmu vienīgais, kas ir ieberzies ar bosch diskiem uz BMW 
EBC virzienā neskatījies ?

Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
- Martinss
- Has thanked: 2 times
Es uz Forda ieberzos ar boschiem, viss ok.*Sicram wrote:bāa.. un man likās, ka es esmu vienīgais, kas ir ieberzies ar bosch diskiem uz BMW

Kur tie ATE pieejami?
Es uz pežota arī boschus sapisu 2ned laikāMartinss wrote:Es uz Forda ieberzos ar boschiem, viss ok.*Sicram wrote:bāa.. un man likās, ka es esmu vienīgais, kas ir ieberzies ar bosch diskiem uz BMW
Kur tie ATE pieejami?

ATE -> Intercars

AF, no kā liki 300mm swapu?

Un kpc tad uzreiz neliki no 330 benzīna? 325mm

- Martinss
- Has thanked: 2 times
300mm nāk visiem e46 Fl ar kaut cik esošu motoru 
325mm neuzliku jo domāju - lol nav verc

325mm neuzliku jo domāju - lol nav verc

bremzhu suporta cilindra diametrs arii mainaas vai tikai diska diametrs un skavas?
p.s. peec kaadiem kriteerijiem 325 nav veerts? viens no bremzhu efektivitaates parametriem tak ir suporta cilindra attaalums no centra...
p.s. peec kaadiem kriteerijiem 325 nav veerts? viens no bremzhu efektivitaates parametriem tak ir suporta cilindra attaalums no centra...
Last edited by U_V6er on 29 Jun 2015, 09:42, edited 1 time in total.
Pēc pieredzes, tie 325 ir "nau verc" tajā brīdī, kad saproti ka ziemas rati ir 17"U_V6er wrote:bremzhu suporta cilindra diametrs arii mainaas vai tikai diska diametrs un skavas?

pilnīgi piekrītu, vnk uz to brīdi gribēju iepist kapeiku, jo man bija nahaļavu iedoti bremžu kluči no 2.0d, tad nu domāju ka pabraukšu kā ir - nootU_V6er wrote:bremzhu suporta cilindra diametrs arii mainaas vai tikai diska diametrs un skavas?
Ar attiecīgu ET var arī R16 uzliktEdmunds wrote:Pēc pieredzes, tie 325 ir "nau verc" tajā brīdī, kad saproti ka ziemas rati ir 17"U_V6er wrote:bremzhu suporta cilindra diametrs arii mainaas vai tikai diska diametrs un skavas?
p.s. peec kaadiem kriteerijiem 325 nav veerts? viens no bremzhu efektivitaates parametriem tak ir suporta cilindra attaalums no centra...![]()

- atkarigais
- Has thanked: 0
- Puperdupers
Man sportiniekam stāv ATE ar iefrēzējumiem, uz stenda man čutne pus dienu mocīja autiņu slogojot ar bremzēm tā, ka brīžiem diski sarkani un cik nu ar sportinieku var sajust, neko savērptu es nejūtu. 

VW Golf2 Zetec 2.0 16V FWD sport
BMW 730D e38
BMW 730D e38
- simtdevindesmitais
Pat nevajag ate perferētos ultra krutos yo maza faka diskus lai bremzētos labāk par boshc,trw,ate, ferodo vai ko tml. Pietiek ar parastajiem ATE ražojuma diskiem, ATE klučiem un tu brauksi kā kundziņš.
Kad Jūs reidz sapratīsiet ka ielas auto un sporta auto nevar apvienot vienā?
p.s: piedod, bet lasot ka tu nesies ar 200km/h Latvijā pa mūsu ceļiem, tad tu apdraudi citus nevis tikai sevi, un vismaz ceru ka brauci viens automašīnā nevis vēl kāds.
Vai tev arī ir tā bembistu domāšana, labāk nosisties ar bmw uz 200km/h nekā kas cits?
p.s: piedod, bet lasot ka tu nesies ar 200km/h Latvijā pa mūsu ceļiem, tad tu apdraudi citus nevis tikai sevi, un vismaz ceru ka brauci viens automašīnā nevis vēl kāds.
Vai tev arī ir tā bembistu domāšana, labāk nosisties ar bmw uz 200km/h nekā kas cits?
- Archuks
- BMW
Edgar, tak saņemies, kurš kādreiz nav pārvietojies ar 200 pa LV?simtdevindesmitais wrote:Pat nevajag ate perferētos ultra krutos yo maza faka diskus lai bremzētos labāk par boshc,trw,ate, ferodo vai ko tml. Pietiek ar parastajiem ATE ražojuma diskiem, ATE klučiem un tu brauksi kā kundziņš.

EVO X SST / RACE CAR INCOMING

- simtdevindesmitais
ja es pateikšu ka 5dienas naktī nostiepu dienvidnieku visu uz 230km/h - tik cik ierobežotājs, tad es drīz karāšos aiz pautiem kokā
?
p.s protams ka viens

p.s protams ka viens