Sveiki.Sen nekas nav rakstīts,nezinu vai vajag bet sadomāju ka vajag.Lai nedomātu ka viss baigi smuki iet

Tātad auto itkā sametināts.Atrodas pie krāsotāja(es gan teiktu pie universāla cilvēka,tas pats kas man krāsoja iepriekšējo civicu,
tikai tagad es esmu viņu saticis un runājis personīgi).
Tam arī iet jautri jo jādara ir viss,pat tas kas nebija domāts.
Sāksim ar metinājumiem.
: Labā puse arka

: Un no cita leņķa.

: Labā puse duvju iekšpuse

: Labā puse bampera vieta

: Kreisā puse arka

(šitas man pat kaut kā tizli izskatās,bet nu labāk arka nekā rūsa)
: Kreisā puse durvju iekšpuse.

Un tad jau sākās apstrādes process.
: Labā puse

: Te jau sākts mālēt

: Te jau gandrīz gatavs

: Kreisā puse sākta apstrādāt

: Te jau sākts mālēt

: Te gandrīz jau pabeigts

Tas tākā būtu īsumā viss par arkām un sliekšņiem.Izņemot to ka šodien tika atrasts neliels slieksnī caurums,kas nebija pamanīts.
Bet tas jau tiek labots.
Maucam tālāk.Durvis kuras tika iegādātas neizrādijās nemaz tik labas,kā es to biju gaidījis.Uz katrām durvīm bija vismaz 3 kasjaki.
:Durvis Nr.1
(nu labi,te vēl bija ok)
:Durvis Nr.2

(šeit bija tikai virspusēja rūsa)
Durvju nummerācijam nepievērst lielu uzmanību.
Vienas durvis kas man jau bija iekšā.Tika atrads pa vidu iemetināts stienis jo kāds bija tajā civic tik labi ielicis,ka durvis savākt
nevarēja.Vai arī kads normāli kaut kur uzdūrās,un uzrāva kā konservu.
Vēl vienas durvis kas jau bija virsū.Tām kasot visu nost bija vairāk špaktele nekā saprašana.
Bet nu durvis savāktas un būs labas

Tālāk vēl jautrāk.
Zem spārniem ar atradām ruslanu.Bet tas jau ar tiek apkarots un tiks smērēts ar visādiem brīnumiem.Vismaz caurumu tur daudz nav.
: zem spārniem labā puse

:zem spārniem kreisā puse

Jaukais burvīgais facelifts kas tika iepirkts.Izrādījās maigi sakot hujņa.
Bamperis izmests atstāta tikai reste.Jo kasot nost izrādījās ka sastāvēja no ļoti daudz daļām.
Tāpēc tika ieprkts pilnībā jauns.

Spārnus centās glābt,bet sanāk ka vajag daudz špakteli to ar baigi negribas.Tāpēc ar tiem nez ko darīt(meklēju jaunus,ja ir ko piedāvot uzsklaušīsu)
Kapots izskatījās jau labs,bet hujņa.Jāpērk jauns,jo priekša ir pa daudz aprūsējusi.
Tātad vēl bonusi sliekšņiem kur stock dekoratīvās uzlikas nāk,nevarēs uzlikt jo aizmetināts viss ciet.
(jādomā ko darīt)
Vai būs sķirbas pēc visa šitā.Jā protams būs.
P.S ja ir idejas kur nopirkt spārnus(baigais retums,pat ķīnas uz sedanu),un kapotu,bet to cerams dabūšu.
Krāsa būs gaiši zaļa.Un dekorotīvie plastmasi svaigi melni.
Cerams tika iepriecināta jūsu latviešu dvēseles