*Sicram wrote:70d ir 19 krostaip AF punkti.
7D mk2 ir 65..
Kā arī AF punktu novietojums 7D ir labāks.. ok ja ne labāks, tad plašāks..
Kā mēs zinām, visi pārsvarā izmanto centra punktus.
Turklāt, jā, iespējams 7D2 ir labāks AF, bet 70D tāpat ir gana pietiekams. Es domāju, ka tur vienkārši jāpaņem 70D kamera uz gonku, jāpatestē. Ja ir, kā vajag, tad ir. Parametri "uz papīra" tajā brīdī paliek otrā plānā.
40D AF, piemēram, bija ļoti labs. Nekad nebija nekādu problēmu ar kustīgiem objektiem.
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
Nuu tu saproti, ka iemaucot sāna un uzliekot sekojošo AF tu vari iekadrēt jau PIRMS brauciena..
Tb doma tāda, ka to miljons Af punktu dēļ, AF ir vienlīdz labs kā vidū tā sānā..
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
*Sicram wrote:Nuu tu saproti, ka iemaucot sāna un uzliekot sekojošo AF tu vari iekadrēt jau PIRMS brauciena..
Tb doma tāda, ka to miljons Af punktu dēļ, AF ir vienlīdz labs kā vidū tā sānā..
Ideju saprotu. Jautājums ir, vai šī fīča ir vajadzīga un vai to var paveikt arī ar 70D. Bet te jau toč Rihim pašam jāsaprot ko viņš vēlas un, ka cenu atšķirība starp abām kamerām ir gandrīz divas reizes.
Es no kāda aizņemtos 70D, pabildētu. Ja patiktu, pirktu. Ja nepatiktu - tad testētu un provētu 7D2.
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
Mārcis man jau izstāstija tos 7d mk 2 plusus. Un jā, laikam tas šķiet tas, ko man vajag. Es ļoti bieži izmantoju sānu vai apakšējos AF punktus, tāpēc ir ļoti būtiski, ka tur ir asums!
Howi - ko es ar to e34 aka pirmo piecīti darīšu? Es kaut kad ar Mārča aparātu kaut kādu sportu bildēju. Bija wtf Neko nevar izdarīt
Ja pareizi atceros, tad te max malējais kreisais punkts vai pat vel uz apakšu... Daudz kur kadrēju mašīnu ne centrā, tie punkti ir ļoti no svara.
rrrainis wrote:Heijā. Ir doma iepirkt spoguleni, zinu ka gribu Canon, bildēšu ainavas, cilvēkus un auto. Budžets līdz 500eur. Kāds kko var ieteikt?
Redz kur no Rihy vari nopirkt bodiju, un tad tik vajadzēs tev vēl objektīvu, ja ļoti palūgsi, varbūt par papildus samaksu dabūsi vēl šo to klāt !
edit
bet vispār, liekas, ka tev nav daudz variantu, Canon 1100d ( vai jaunākais, kas ir ) , vāaaaaaaaaaaaarbūt tur sanāk 700d..
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
Izpalīdzot čalim, gribu pajautāt kurš ( droši vien no canon) būtu piemērots kā pirmais spoguļaparāts ar tādu domu, lai pēc fotokursiem nav gluži uzreiz jāņem jaudīgāku. Priekš hobija, vēlāk iespējams kam nopietnākam? Un lēcu varbūt arī kādu varat ieteikt? Tika 60D apskatīts kā variants.