Battery Drag Meeting 2008

Dažādi sporta, izklaides un tamlīdzīgi pasākumi.

Moderators: Fretka, gacciZm, omulis

HaL
Admins
Has thanked: 4 times
Been thanked: 4 times

Re: Battery Drag Meeting 2008

Post by HaL »

Janchux wrote:
HaL wrote:90% tev nav taisnība Janchux ;)
A kur 10%? :roll: :D
ka bija kasjaki :D
Life is what happens while you're busy making other plans
Lambertino
JuniorKupeju, Dzīvokli...
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by Lambertino »

Bardaks tajā ziņā bija + dalībnieku zonā, tikai vinā vietā varēja dzirdēt kas skan pa mikrafoniem. Ja es nebūtu dalībnieku zonā un nevarētu pacept desas pauzēs, droši, ka būtu izbesījis vis tas.
+Vēl treniņu braucieni, kas bija plānoti 1,5h, bet notika kādas 40min reāli
Ai, nu mīnusu bija dahuja, bet kā jau teicu, kompensēja sīvā konkurence :yo:
ImageImage
Janchux
Admins

Post by Janchux »

Lambertino wrote:Bardaks tajā ziņā bija + dalībnieku zonā, tikai vinā vietā varēja dzirdēt kas skan pa mikrafoniem. Ja es nebūtu dalībnieku zonā un nevarētu pacept desas pauzēs, droši, ka būtu izbesījis vis tas.

Īsteniibaa visus shos kasjakus vajag smuki sarakstiit un nodot organizatoriem, lai vinji redz kur ir probleemas un uz kuru pusi vairaak jaapiestraadaa! ;) Uzskatu ka apskanjoshana ir ljoti svariiga sacensiibu sastaavdalja gan daliibniekiem, gan skatiitaajiem! ;) Un sho probleemu nav nemaz tik sarezhgjiiti un daargi atrisinaat! ;)

p.s. Daliibnieku tehnika gan mani ljoti patiikami paarsteidza! ;)
Honda Prelude IV 2.2 VTEC JDM
Lambertino

Post by Lambertino »

Janchux wrote:
Lambertino wrote:Bardaks tajā ziņā bija + dalībnieku zonā, tikai vinā vietā varēja dzirdēt kas skan pa mikrafoniem. Ja es nebūtu dalībnieku zonā un nevarētu pacept desas pauzēs, droši, ka būtu izbesījis vis tas.

Īsteniibaa visus shos kasjakus vajag smuki sarakstiit un nodot organizatoriem, lai vinji redz kur ir probleemas un uz kuru pusi vairaak jaapiestraadaa! ;) Uzskatu ka apskanjoshana ir ljoti svariiga sacensiibu sastaavdalja gan daliibniekiem, gan skatiitaajiem! ;) Un sho probleemu nav nemaz tik sarezhgjiiti un daargi atrisinaat! ;)

p.s. Daliibnieku tehnika gan mani ljoti patiikami paarsteidza! ;)
domāju, ka liela problēma bija tur, ka viņi ļoti cenšas pietuvināties standartiem un tas prasa upurus.
Kā piemēram tas, ka 16daļfināli, 8daļfināli.... nenotiek uzreiz katrā klasē, bet visi kopā. Tās pašas klases - es agrāk biju B klasē, bet tagad C.
Bet nu kopumā esmu apmierināts, tīri deļ tehnikas :yo:
ImageImage
Drummer_!

Post by Drummer_! »

bet tas audis(melnais) gaja vnk psc :shock: ... nebutu tie tehniskie gluki uznakusi....domaju butu gajis sivi ar leiso auduham :yo: :yo:
ID 28
Lambertino

Post by Lambertino »

Drumer_! wrote:bet tas audis(melnais) gaja vnk psc :shock: ... nebutu tie tehniskie gluki uznakusi....domaju butu gajis sivi ar leiso auduham :yo: :yo:
ILMS ;)
nu tas jau ir fakts - kvalifikācijā ilmim bija labākais rezūltāts, bet finālā leitim ķipa bija labāks 8)
ImageImage
freimo
Admins

Post by freimo »

Drumer_! wrote:bet tas audis(melnais) gaja vnk psc :shock:
žēl, ka tehnika pievīla! Būtu ļooooti interesanta cīņa ar leišu aparātiem!
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
sciroco

Post by sciroco »

Kas tad Ilmim negaja, kad laiki apliecina pretejo :lol:
Scirocco kluba drag race viņš pats personīgi man pateica, ka lv tas beidzot bija labi nobraukts drag race bez teh. problemam , toreiz viņam rezulatas bija 8,43 un 8,32 , bet šoreiz !!! ir 8,179 Ta ka viss ir tiras atrunas.

par LT audi, viņš brauca atrāk par Ilmsu vēl neizmantojot NOS :yo: un fināla viņš to izmantoja un Jūs varējāt redzēt tiešam satriecošu rezultātu :yo: Visu cieņu AUDI LT komandai, jo abi auto salasīti garažā bez lieliem naudas ieguldījumiem, džeki paši piestradaja pie motoriem un rezultāts ir vnk :yo:

manas bildes : http://fotki.lv/sciroco/520382/
за рулем Ветра с дыркой в кармане :D (c) не помню
vp_

Post by vp_ »

sciroco wrote:Kas tad Ilmim negaja, kad laiki apliecina pretejo :lol:
Scirocco kluba drag race viņš pats personīgi man pateica, ka lv tas beidzot bija labi nobraukts drag race bez teh. problemam , toreiz viņam rezulatas bija 8,43 un 8,32 , bet šoreiz !!! ir 8,179 Ta ka viss ir tiras atrunas.

par LT audi, viņš brauca atrāk par Ilmsu vēl neizmantojot NOS :yo: un fināla viņš to izmantoja un Jūs varējāt redzēt tiešam satriecošu rezultātu :yo: Visu cieņu AUDI LT komandai, jo abi auto salasīti garažā bez lieliem naudas ieguldījumiem, džeki paši piestradaja pie motoriem un rezultāts ir vnk :yo:

kaads laiks bija tam LT Audi?
GT
sciroco

Post by sciroco »

Kvalifikacija bez NOS bija 7,378
vp_

Post by vp_ »

vnk psec :)

visu cienju tiem dzhekiem kuri pashi skruuvee un njemas :yo:
GT
Lambertino

Post by Lambertino »

sciroco wrote:Kas tad Ilmim negaja, kad laiki apliecina pretejo :lol:

:yo: tā arī domāju un par to dodu vairāk nekā par to kas viņiem ir :yo:
ImageImage
sciroco

Post by sciroco »

Labojums, atradu ka Scirocco draga viens brauciens ILmsam bija izdevies uz 7,54 sec, parejie visi bija, ta ka jau teicu :-D Bet tapat lt Audi laiks ir labaks :yo:
Wu-Ryder

Post by Wu-Ryder »

Masinas bija sabuvetas labas, konkurence stipra.

LT puisi tiesam stipras masinas sabuvejusi, beidzot konkurence. Par Ilms nav ko runat - si bija gonka kura zaudeja, varbut nakosaja LT masinam konkreti atmeriis - tas ir sports.

Prieks par GSi POWER team - iedomigu idinu bars, ar nejega pretigu izputeju :D Dabuja ko pelnijusi.

Igaunijas dzekins - tas vispar vaaks - mauktu LV valoda butu ideals pasakuma vaditajs - i, balls i, atraktivitate dzekam. :yo: :yo: :yo: :yo: :yo: :yo: :yo: :yo:

Par pasakuma minusiem:
-Varbut varam kadreiz pielaust tikt pie sakarigakiem vaditajiem (viriesu kartas vaditajs, jauki izcelas pie Baberacing.lv prezentacijas - ar meles radisanu un citiem berniskigiem zestiem kas isti laikam neder publikas prieksa) Deretu pie si jautajuma taa nedaudz vairak padomat. Igaunis katra zina konkreti parsita vinus kaut ar daziem teikumiem.

-itka jau tie sovi ta so so - bet es braucu skatities dragrace nevis sovus, taka vis OK

Parejie jau visi sikumi.
Image
Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv

(c) 3BMotorsport
freimo
Admins

Post by freimo »

A bija arī tādi kas nesmējās baberacing showa laikā??? :gigi: :reeka:

Sorry, bet nu šitā pasniegt savu klubu :doh:
Visu tekstu lasa no lapas! ātrums, adrenalīns, asi līkumi, tās esam mēs... Mums patīk, dragrace, drifts, .............(liela pauze)................., hmmm, kas mums vēl patīk???!!! u.t.t. nu B. :doh: :doh: :doh:

Ceru, ka kāds ir nofilmējis!!!!! :roll:
Wu-Ryder

Post by Wu-Ryder »

freimo wrote:A bija arī tādi kas nesmējās baberacing showa laikā??? :gigi: :reeka:
Ta jau cita lieta :D Bet nu vaditajam jau gluzi ta neklajas darit, nu varbut es ari vienk nekko nerubiju :D
Image
Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv

(c) 3BMotorsport
soulfreak

Post by soulfreak »

jā, prieks par redzēto tehniku un prieks, ka arī Burakēvics izlika to trako dīzeli :shock: kā arī, ka leišu broļukas uzvilka ILMSu :D
es nesaprotu organizatorus, tā ir kaut kāda slimība ar šoviem, pie velna viņus! Ka nav ta nav... vienīgi rozā drifts bij ok :-D bet nu to laikam kādam grūti saprast, ka tas ir sports nevis kaut kāda babyracing bezpontovā izrādīšanās... kas notiktu, ja piemēram citos auto sporta veidos sāktu veidot šādas nesaprotamas pauzes un likt bezjēdzīgus laika kavēkļus, es domāju tādus izsvilptu un pie stūres vairs nelaistu. Ja ir šovs, tad tam jābūt ļoti labam, pārdomātam un tikai tāpēc, lai aizpildītu kādu brīvo spraugu rezultātu apkopošanā!!!
Toyota Supra JZA80 | Honda S2000 AP1
freimo
Admins

Post by freimo »

Wu-Ryder wrote:
freimo wrote:A bija arī tādi kas nesmējās baberacing showa laikā??? :gigi: :reeka:
Ta jau cita lieta :D Bet nu vaditajam jau gluzi ta neklajas darit, nu varbut es ari vienk nekko nerubiju :D
Hals tak arī cilvēks :reeka:
viss bija kārtībā - viņš aizgāja aiz būdas vārtīties pa zemi :gigi: :reeka:
Wu-Ryder

Post by Wu-Ryder »

freimo wrote:
Wu-Ryder wrote:
Hals tak arī cilvēks :reeka:
viss bija kārtībā - viņš aizgāja aiz būdas vārtīties pa zemi :gigi: :reeka:

:D Nu vis bumbaas - tribines to neredzeja :D
Image

(c) 3BMotorsport
JLO

Post by JLO »

Ilms lūdz pajautāt: kuram no jums sūdīgi ar aritmētiku vai redzi? Ilms 200m nebrauc 8as sekundes. Nekad. Un ar LT starpība bija pāris sekundes simtdaļas. Ilmāram 7.310 LT- 7.307. Tas tā - starp citu. Ilmāra ātrums 175, LT - 169.

Gaidam 402m...
Image
Post Reply