ka bija kasjakiJanchux wrote:A kur 10%?HaL wrote:90% tev nav taisnība Janchux![]()

Moderators: Fretka, gacciZm, omulis
Lambertino wrote:Bardaks tajā ziņā bija + dalībnieku zonā, tikai vinā vietā varēja dzirdēt kas skan pa mikrafoniem. Ja es nebūtu dalībnieku zonā un nevarētu pacept desas pauzēs, droši, ka būtu izbesījis vis tas.
+Vēl treniņu braucieni, kas bija plānoti 1,5h, bet notika kādas 40min reāli
Ai, nu mīnusu bija dahuja, bet kā jau teicu, kompensēja sīvā konkurence
domāju, ka liela problēma bija tur, ka viņi ļoti cenšas pietuvināties standartiem un tas prasa upurus.Janchux wrote:Lambertino wrote:Bardaks tajā ziņā bija + dalībnieku zonā, tikai vinā vietā varēja dzirdēt kas skan pa mikrafoniem. Ja es nebūtu dalībnieku zonā un nevarētu pacept desas pauzēs, droši, ka būtu izbesījis vis tas.
+Vēl treniņu braucieni, kas bija plānoti 1,5h, bet notika kādas 40min reāli
Ai, nu mīnusu bija dahuja, bet kā jau teicu, kompensēja sīvā konkurence
Īsteniibaa visus shos kasjakus vajag smuki sarakstiit un nodot organizatoriem, lai vinji redz kur ir probleemas un uz kuru pusi vairaak jaapiestraadaa!Uzskatu ka apskanjoshana ir ljoti svariiga sacensiibu sastaavdalja gan daliibniekiem, gan skatiitaajiem!
Un sho probleemu nav nemaz tik sarezhgjiiti un daargi atrisinaat!
p.s. Daliibnieku tehnika gan mani ljoti patiikami paarsteidza!
ILMSDrumer_! wrote:bet tas audis(melnais) gaja vnk psc... nebutu tie tehniskie gluki uznakusi....domaju butu gajis sivi ar leiso auduham
![]()
kaads laiks bija tam LT Audi?sciroco wrote:Kas tad Ilmim negaja, kad laiki apliecina pretejo![]()
Scirocco kluba drag race viņš pats personīgi man pateica, ka lv tas beidzot bija labi nobraukts drag race bez teh. problemam , toreiz viņam rezulatas bija 8,43 un 8,32 , bet šoreiz !!! ir 8,179 Ta ka viss ir tiras atrunas.
par LT audi, viņš brauca atrāk par Ilmsu vēl neizmantojot NOSun fināla viņš to izmantoja un Jūs varējāt redzēt tiešam satriecošu rezultātu
Visu cieņu AUDI LT komandai, jo abi auto salasīti garažā bez lieliem naudas ieguldījumiem, džeki paši piestradaja pie motoriem un rezultāts ir vnk
![]()
manas bildes : http://fotki.lv/sciroco/520382/
sciroco wrote:Kas tad Ilmim negaja, kad laiki apliecina pretejo![]()
Scirocco kluba drag race viņš pats personīgi man pateica, ka lv tas beidzot bija labi nobraukts drag race bez teh. problemam , toreiz viņam rezulatas bija 8,43 un 8,32 , bet šoreiz !!! ir 8,179 Ta ka viss ir tiras atrunas.
par LT audi, viņš brauca atrāk par Ilmsu vēl neizmantojot NOSun fināla viņš to izmantoja un Jūs varējāt redzēt tiešam satriecošu rezultātu
Visu cieņu AUDI LT komandai, jo abi auto salasīti garažā bez lieliem naudas ieguldījumiem, džeki paši piestradaja pie motoriem un rezultāts ir vnk
![]()
manas bildes : http://fotki.lv/sciroco/520382/
Ta jau cita lietafreimo wrote:A bija arī tādi kas nesmējās baberacing showa laikā??? :gigi:
Hals tak arī cilvēksWu-Ryder wrote:Ta jau cita lietafreimo wrote:A bija arī tādi kas nesmējās baberacing showa laikā??? :gigi:Bet nu vaditajam jau gluzi ta neklajas darit, nu varbut es ari vienk nekko nerubiju
freimo wrote:Hals tak arī cilvēksWu-Ryder wrote:Ta jau cita lietafreimo wrote:A bija arī tādi kas nesmējās baberacing showa laikā??? :gigi:Bet nu vaditajam jau gluzi ta neklajas darit, nu varbut es ari vienk nekko nerubiju
viss bija kārtībā - viņš aizgāja aiz būdas vārtīties pa zemi :gigi: