jautājums gaišreģiem un telepātiem
Moderator: gacciZm
jautājums gaišreģiem un telepātiem
pašam maza nojēga kas noticies, bet atstāstīšu ko man teica pa telefonu:
mašīnai zem motora(dīzeļa) veidojoties peļķe kas pēc smakas atgādina dīzeli, mašīna braucama.
sācis tecēt pēkšņi, no rīta viss vēl bijis ok
passat 90. gads 1.9 bez nekā
mašīnai zem motora(dīzeļa) veidojoties peļķe kas pēc smakas atgādina dīzeli, mašīna braucama.
sācis tecēt pēkšņi, no rīta viss vēl bijis ok
passat 90. gads 1.9 bez nekā
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
- Janchux
- Admins
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: jautājums gaišreģiem un telepātiem
Lai cilveeks atver haubi un paskataas pa kurieni taa degviela tek....!
p.s. No shaadiem topiciem nav pilniigi nekaadas jeegas! Jo ja cilveeks nevar pats to izdomaat ka vispirms ir pasham jaapaskataas un tikai tad jaauzbaazhas ar savu probleemu cietiem, tad vinjam vispaar nah mashiinu nevajag!

p.s. No shaadiem topiciem nav pilniigi nekaadas jeegas! Jo ja cilveeks nevar pats to izdomaat ka vispirms ir pasham jaapaskataas un tikai tad jaauzbaazhas ar savu probleemu cietiem, tad vinjam vispaar nah mashiinu nevajag!

Honda Prelude IV 2.2 VTEC JDM
Lai pielaiž un paaicina kādu, kas paskatās, kur rauj garām degvielu, kamēr viņš gāzē. Droši vien kāda obratkas trubiņa puša.
Opinions are like assholes - everyone’s got one, and most of them stink
man draugam ar sitas pats bija ar audi. izradijas ka degvielas slaukas nezinamu iemeslu del ir atskruvejusas vala. visas skruves parvilkam un bija o.k!
Auto rezerves daļas par labām cenām.
cilveeks kursh tanii briidii bija braucis ar to mashiinu bija mana maasa, kura neko no masiinaam nerubi, un sestdienas vakaraa ap 22iem centraa nav iipasi daudz vietas kur apstiities
taapeec ari bija taads nosaukums :gigi:
atklaajaas ka viena slaucinja kas iet uz hvz kas tiem antiigajiem dizeljiem spiez degvielu cilindros bija parpliisusi un skaidiija diizeli uz visaam puseem, motortelpa gandriiz peldeeja saljaraa, un paarpliisusi maita taadaa vietaa kur nevareeja normaali pat ar makgaivera izoleni tikt klaat
probleema bija tada, ka pelkjes tika pamaniitas ad kad vinja jau bija aizbraukusi, un vinjai bija riit(nu jau sodien) atpakalj jaabrauc
domaaju vnk ka kaadam mosh ir kkas liidziigs gadiijies

taapeec ari bija taads nosaukums :gigi:
atklaajaas ka viena slaucinja kas iet uz hvz kas tiem antiigajiem dizeljiem spiez degvielu cilindros bija parpliisusi un skaidiija diizeli uz visaam puseem, motortelpa gandriiz peldeeja saljaraa, un paarpliisusi maita taadaa vietaa kur nevareeja normaali pat ar makgaivera izoleni tikt klaat
probleema bija tada, ka pelkjes tika pamaniitas ad kad vinja jau bija aizbraukusi, un vinjai bija riit(nu jau sodien) atpakalj jaabrauc
domaaju vnk ka kaadam mosh ir kkas liidziigs gadiijies
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
jā - šļauku kura ir zem afigenākā spiediena - tīt ar makgaivereni 
Viņām visām tur jābūt pod metal, savādāk šķīdīs kā skābenes

tas tak antiigais dīzelis, degvielu no trubas labi ja 50cm varēja aizspļautLambertino wrote:jā - šļauku kura ir zem afigenākā spiediena - tīt ar makgaivereni
tad jau taa ir obratka, jo ja buutu pliisis augstspiediens tad chist ar makgaivereni nevareetu neko izdariit...
MC Vaitols in da house! hahahaha
Vārdi "stock" un "gay" man ir sinonīmi!
Vārdi "stock" un "gay" man ir sinonīmi!
da tāpat tur nek nevarēja izdarīt, tizlā vietā bija pārplīsis
bet normāli, mašīna tādā stāvoklī bija kkur 50 km nobraukusi

Uz 3 cilindriem brauca? :neka: patēriņš arī ganjau bija labsDeeCee wrote:da tāpat tur nek nevarēja izdarīt, tizlā vietā bija pārplīsis

German muscle car lover

nu motortelpā kkur litrs bija palicis :gigi:
a hvz moš kkādu daļu arī cilindrā dabūja iekšā, bet to es arī nevaru saprast kā var nepamanīt ka ir 3 vai labākajā gadījuma 3.5 cilindri
a hvz moš kkādu daļu arī cilindrā dabūja iekšā, bet to es arī nevaru saprast kā var nepamanīt ka ir 3 vai labākajā gadījuma 3.5 cilindri
dažas sievieties vienk brauc kā iet :verycool:DeeCee wrote:nu motortelpā kkur litrs bija palicis :gigi:
German muscle car lover

joks jau tāds, ka sencis nobraucis vismaz 30 km, pēctam māsa paķērusi un pa taisnu uz darbu aizvilkusi, a mutere skatās - peļķe palikusi.
labi nav ko cilāt vecu topicu, uzcepu jo nebija laika meklēt/zvanīties
labi nav ko cilāt vecu topicu, uzcepu jo nebija laika meklēt/zvanīties
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Lai neceptu jaunu topiku, jautāšu tepat, jo laikam vajag gaišreģu un telepātu palīdzību.
Subjekts: Bora 1.8 20v 2000gada
Problēma: Vārās augšā motors. Respektīvi pāris dienas atpakaļ posmā no Talinas ielas līdz Salu tiltam temperatūra uzkāpa līdz max un kompis bļauj ahtung, ahtung. Auto tika nogādāts līdz mājām. Nākamajā dienā padzenāju ap māju, lai temperatūra uzkāpj līdz ~110-120 grādiem. pataustot trubas viena silta, otra pilnīgi auksta. Tika nomainīts termostats, nekas nemainijās, īsā posmā temperatūra atkal līdz galam, turklāt pie silta motoru pečka pūš tikai auksto gaisu. Trubas mīkstas, baltu dūmu nav un antifrīzs nepazūt, tā kā galvas blīve ,manuprāt, atkrīt. Pie motora temperatūras ~90 grādiem, attaisot bačoka korķi, atskan patīkams puff-tātad tur visss ir hemētisks un gaisu iekšā nerauj.
Kādi varianti????
Subjekts: Bora 1.8 20v 2000gada
Problēma: Vārās augšā motors. Respektīvi pāris dienas atpakaļ posmā no Talinas ielas līdz Salu tiltam temperatūra uzkāpa līdz max un kompis bļauj ahtung, ahtung. Auto tika nogādāts līdz mājām. Nākamajā dienā padzenāju ap māju, lai temperatūra uzkāpj līdz ~110-120 grādiem. pataustot trubas viena silta, otra pilnīgi auksta. Tika nomainīts termostats, nekas nemainijās, īsā posmā temperatūra atkal līdz galam, turklāt pie silta motoru pečka pūš tikai auksto gaisu. Trubas mīkstas, baltu dūmu nav un antifrīzs nepazūt, tā kā galvas blīve ,manuprāt, atkrīt. Pie motora temperatūras ~90 grādiem, attaisot bačoka korķi, atskan patīkams puff-tātad tur visss ir hemētisks un gaisu iekšā nerauj.
Kādi varianti????

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- Juzix
- burnout.lv foto team
Melnais wrote:tosols ir?viss norada uz to, ka vai nu nav tosola, vai nu sūknis nešancē.
Juzix wrote: .....antifrīzs nepazūt....

nu es iesaku paarbaudiit vai termostats ir vesels!
jo folkšiem suuknis parasti nenobirst taa ka nekačaa uudeni vini vienkaarsi saak ķiileet vai pileet!
jo folkšiem suuknis parasti nenobirst taa ka nekačaa uudeni vini vienkaarsi saak ķiileet vai pileet!
BMW e36 318is bezjēdzīgai riepu kūpināšanai!
BMW 530d ikdienai!
Piedāvāju visa veida auto remontu!
Riepu maiņu un balansēšanu!
Smilšu strūklu!
Kā arī metināšanas,virpošanas un frēzēšanas darbus!
22466286
BMW 530d ikdienai!
Piedāvāju visa veida auto remontu!
Riepu maiņu un balansēšanu!
Smilšu strūklu!
Kā arī metināšanas,virpošanas un frēzēšanas darbus!
22466286
- Juzix
- burnout.lv foto team
Termostats bij pirmais, kas tika nomainīts!kalnins wrote:nu es iesaku paarbaudiit vai termostats ir vesels!
Rīt meistars jauks ārā un skatīsies kas ar sīkni, pie viena zobeni nomainīs u.t.t.

- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
Nu viens variants un pirmais kas ienāca prātā ir termostats, otrais sūknis, trešais kāds gaisa burbulis noķīlējis, ceturtais, bet nu īsti neder ja viena trubas auksta otra karsta, ir bačoka vāciņš.
Karoč pie gadijuma ja termostats ir Ok, esmu par 80% pārliecināts, ka pie vainas ir sūknis
Karoč pie gadijuma ja termostats ir Ok, esmu par 80% pārliecināts, ka pie vainas ir sūknis