lieta sekojoša, ir apnicis čakarēties ar muftu iekš e30...
ir doma ielikt elekro ventilātoru.
jautājums kur viņš slēdzās klāt lai pie noteikas temeratūras ieslēdzas???
man priekšā stāv, bet tam ir slēdzis kad gribu tad ieslēdzu..
elektro ventilātors radiātoram
Moderator: gacciZm
Re: elektro ventilātors radiātoram
nu jabut komplektaa kaut kaadam termo deveeejam...nu ja nav tad jaameklee kaut kaads relejs kas to visu kustina! E30 taada nav tam ir termo mufta...! saskruuvee cieto un sajuutas taadas itkaa paceltos gaisaa kad iemin kaartiigi!emsinjsh wrote:lieta sekojoša, ir apnicis čakarēties ar muftu iekš e30...
ir doma ielikt elekro ventilātoru.
jautājums kur viņš slēdzās klāt lai pie noteikas temeratūras ieslēdzas???
man priekšā stāv, bet tam ir slēdzis kad gribu tad ieslēdzu..

- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Man ir ar slēdzi slēdzams + vēl arī palikusi mufte, bet katrā gadijumā ielikt tādu kas slēdzas pats nav probzu.
Jāieskrūvē dačiks, jāsavelk pāris vadus - relejs un aidā
Ir ķipa divi varianti kādu veņķiku likt - 1mais, no AC un no priekšpuses
2ais, parastu veņķiku, ierastajā vietā, tikai jāuzzin no kāda auto ņemt jo pārsvarā viņi ir par lielu un neder.
Jāieskrūvē dačiks, jāsavelk pāris vadus - relejs un aidā

2ais, parastu veņķiku, ierastajā vietā, tikai jāuzzin no kāda auto ņemt jo pārsvarā viņi ir par lielu un neder.

Kad es sev Cali liku, tad dabūju labu ventilatoru Bassē pa ~ 30 Ls, arī bija tāda probza, ka nebija vietas, a Bassē varēja viņus tur izvēlēties uz vella paraušanuLambertino wrote:Man ir ar slēdzi slēdzams + vēl arī palikusi mufte, bet katrā gadijumā ielikt tādu kas slēdzas pats nav probzu.
Jāieskrūvē dačiks, jāsavelk pāris vadus - relejs un aidā![]()

No quattro - no fun!
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
tad labākais veids ir braukt ar auto uz turieni un piemeklēt kas derEDX wrote:Kad es sev Cali liku, tad dabūju labu ventilatoru Bassē pa ~ 30 Ls, arī bija tāda probza, ka nebija vietas, a Bassē varēja viņus tur izvēlēties uz vella paraušanuLambertino wrote:Man ir ar slēdzi slēdzams + vēl arī palikusi mufte, bet katrā gadijumā ielikt tādu kas slēdzas pats nav probzu.
Jāieskrūvē dačiks, jāsavelk pāris vadus - relejs un aidā![]()

Ideāli jau būtu, ka nebūtu muftes virsū un uzreiz ielikt vietā :gigi:

nu man ir radiaatora priekshaa uz sleedzi elektriskais ventilaators, bet gribu nahrenizeet mufti ar ventilaatoru un pielit no motortelpas puses, lai viss sleegtos automaatiski... 

Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401