varbūt kāds zin vēl kādu līdzīgu nigu filmu?
kāds gadijumā neatcerās kāds bija nosaukums taj filmai ar Ice Cube,kur viņš pie radiem vai pie kā aizbrauca,kuri pie piķa bija tikuši un māju nopirkuši,vēl kaut kāds piselīgs onka tur bija ar baigo veceni un šiem laikam kaimiņos meksikāņu gangstas dzīvoja,kuru sunim viens zāli sabaroja utt.....
varbūt kāds zin vēl kādu līdzīgu nigu filmu?
kāds gadijumā neatcerās kāds bija nosaukums taj filmai ar Ice Cube,kur viņš pie radiem vai pie kā aizbrauca,kuri pie piķa bija tikuši un māju nopirkuši,vēl kaut kāds piselīgs onka tur bija ar baigo veceni un šiem laikam kaimiņos meksikāņu gangstas dzīvoja,kuru sunim viens zāli sabaroja utt.....
Fraiday
Fraiday after next
jo man liekas ka bija divas daljas ....(vismaz otraa man pasham ir)
Tiko atcerejos vel vienu filmu... par nigeriem... sitaa ir riktigi recamais gabals... vienigi nosaukums tik gars... ta tad filmas nosaukums: Don`t Be A Menace To South Central While Drinking Your Juice In The Hood!
es tacu teicu ka vins ir gars... ceru ka neesmu kaut kur kludijies...
kul-ed wrote:Tiko atcerejos vel vienu filmu... par nigeriem... sitaa ir riktigi recamais gabals... vienigi nosaukums tik gars... ta tad filmas nosaukums: Don`t Be A Menace To South Central While Drinking Your Juice In The Hood!
es tacu teicu ka vins ir gars... ceru ka neesmu kaut kur kludijies...
Manace to society (origināl' versija pēc kuras taisiita shii komeedija)
Pauliic wrote:
prieksh filmam laba lapa ir http://www.imdb.com - objektivs vertejums, treileri, aktieri utt.
tajā lapā ir feini tas ka katrai daudzmaz zināmai filmai ir klāt tāda sadaļa kā "Goofs" kur uzskaitītas lažas kas redzamas filmā, interesanti palasīties
Nekad nebiju domaajis, ka ieteikshu kaut ko taadu, bet.. 'If Only' ir viena no labaakajaam filmaam, kuru esmu redzeejis... Patieshaam iesaku! devuskas pat raudaaja
Laikam atcereejos...typ kur vinji appiipeejaas un tad kontrikjiem vinjiem atbildes teica priekshaa un veel baigaas tur napoleonu atdziivinaaja utt?!?!?
Tad zinu!
Mosh ir veel k-kas labs jums aizkeeries nepasaciits...gribas shodien paskatiities k-ko reeciigu