Time attack
Time attack
Interesē vai Latvijā ir tāda tipa sacensības kā Time attack ? Skatoties pār žogu uz austrālijas pusi saportams tur līmenis ir ļoti augsts un ļoti skatāms arī publikai. Varbūt kāds zin vai kaimiņi Lietuvieši neorganizē šāda tipa pasākumus ?
Re: Time attack
Fast lap notiek vairākās trasēs, nevis dažādās konfigurācijās BiķerniekosU_V6er wrote:... toties, vismaz kaadreiz bija, daudzaakas trases... .lt, .lv un .ee... nevis tikai dazhaadas konfiguracijas bikjerniekos.
http://www.fastlap.lt/en/fast-lap/events/" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvz, ar ko tu sajauci. Varbūt ar streetstock
mini šoseja neder kā suga dēļ laika kurā tas notiek, interesē pasākumi kas ir brīvdienās.
Ar minišoseju lai turp brauktu no Liepājas man sanāk ņemt atvaļinājumu uz nedēļu, jo treniņi ir otrdienās, bet gonka ceturtdienas vakarā X_X
Ar minišoseju lai turp brauktu no Liepājas man sanāk ņemt atvaļinājumu uz nedēļu, jo treniņi ir otrdienās, bet gonka ceturtdienas vakarā X_X
- Archuks
- BMW
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Minišoseja nākotnē, iespējams, notiks brīvdienās, tā kā derēs.
EVO X SST / RACE CAR INCOMING

- Abit e30
- Been thanked: 6 times
ja man būtu šosejas tipa auto ar karkasu utt., viennozīmīgi tēmētu uz fastlap pasākumiem!...nū fastlap, ko rītko LT. daudz info var atrast viņu FB lapā.
- Archuks
- BMW
- Been thanked: 0
Oficiāli tas vēl nav, bet plāns tāds esot.kalns wrote:tas ir tākā ar pirkstu mākoņos rakstīts, vai laf dienas kārtībā ?
EVO X SST / RACE CAR INCOMING

Sazinājos ar fastlap.lt, palasīju nolikumu, būvēšu un braukšu draudzēties ar viņiem..
Ļoti pretīmnākoši budžeta cilvēkiem, nepieprasa no amatieriem iegādāties drošības ekipējumu no augstā plaukta, pieļauj dalību ar beigušos homolgāciju.
Ļoti pretīmnākoši budžeta cilvēkiem, nepieprasa no amatieriem iegādāties drošības ekipējumu no augstā plaukta, pieļauj dalību ar beigušos homolgāciju.