Gustiņa e30 320i un w201 190e
Re: Gustiņa e30 320i un 318i
Sataisi smuku un tad jau piedāvās 

Ja vajag novadīt, sarīkot un jebko izdarīt ar pasākumu, vai kautko noreklamēt - PM

Šis tas padarīts, uz atklāšanu jau laiku atpakaļ sapratu ka nepaspēšu, tāpēc uz to vairs neiespringu. Samontēts/saspridzināts cits riepu komplekts, jo pirmais man nepatika. Pārmetināta un sakrāsota motortelpa, sliekšņi,aizmugurē spārns, fartuki,spārniem jaunas apakšas uzlocītas un arī viss sakrāsots. Tgd atlicis motoram salikt ķēdi, apkarināt un likt mašīnā un tad jau redzēs kas un kā. Sataisītas iekš Stickershop motortelpas uzlīmes [nav diezgan precīzi, bet nu cena šoreiz uzvar salīdzinot ar oem]. Tālāk pāris bildītes
Un diski nav iedvesmoti no User Calibras, jo sen jau to plānoju
ēnā tā krāsa izskatās labāk
Kad visu saliks un mašīnas būs braucoša tad pavalcēs arkas un paspēlēsies ar sēdinājumu [uz leju]

Kautkā pie dirss, Tu uzvari par collu, vai jūdzi. Uzvara ir uzvara. / Dominiks Toreto /
Nu skaisti esi iemetinājis 
To krāsas koda uzlīmi labāk pasūtini BM Auto, pārējās derēs arī no stickershopa
Tev moš vajag e36 hidroreiku? Ja nu kas, man vienai vēl jābūt

To krāsas koda uzlīmi labāk pasūtini BM Auto, pārējās derēs arī no stickershopa

Tev moš vajag e36 hidroreiku? Ja nu kas, man vienai vēl jābūt

Ja vajag novadīt, sarīkot un jebko izdarīt ar pasākumu, vai kautko noreklamēt - PM

Okay, vnk jauna oriģinālā, man šķiet, ka nebija tik kosmiski dārga 

Saliku priekšu lai vismaz izskatās cerīgāk
Vēlāk cik varēs visu pieregulēs
Priekšā vairs zemāk nevar[nopietni], aizmugurē jāpavalcē arkas lai neķerās gumijās un jāliek cietākas atsperes un svaigs īss amortizators.
Fotogrāfēt nemāku, bet nu vismaz.

Priekšā vairs zemāk nevar[nopietni], aizmugurē jāpavalcē arkas lai neķerās gumijās un jāliek cietākas atsperes un svaigs īss amortizators.
Fotogrāfēt nemāku, bet nu vismaz.
Kautkā pie dirss, Tu uzvari par collu, vai jūdzi. Uzvara ir uzvara. / Dominiks Toreto /
A kāpēc nevar ?
Es šobrīd reksim īsinu stoikas 
Visādi citādi baigi smuki

Visādi citādi baigi smuki

Jo tad man arī jāīsina stoikas
Bet nu tā kā ar kkādu pagaidu variantu negribu nodarboties, pagaidīšu kamēr būs iedvesma pabeigt koilas
Nederēja tās uzlikas, varbūt vēlies pamēģināt ko es varu piedāvāt?

Nederēja tās uzlikas, varbūt vēlies pamēģināt ko es varu piedāvāt?

Ne-e, vajadzēja taisīt par collu platākus visus 4 diskus, tad drošvien savējās uzmestu 

Ielikts, salikts un iedarbināts
No sākuma degvielas trubas bija otrādāk, tad defektēts degvielas regulators, bet to visu izlabojot ierūcās
ņemot vērā ka nav ne zondes, GMM, tukšgaitas regulatora , rūc ļoti labi un pats tur brīvgaitu diezgan labi
tgd visi vadi jāsakārto, viss jāpārbauda, izplūde, ieplūde un tad jau var sākt domāt par testdrive :DD
vienīgais kas nestrādā ir tahometrs. kad pārlodēju pravotku e36>e30, M50 shēmā ir e30 tahometram melns vads, bet e36 doesnt matter, tad ar ko jāvieno?

vienīgais kas nestrādā ir tahometrs. kad pārlodēju pravotku e36>e30, M50 shēmā ir e30 tahometram melns vads, bet e36 doesnt matter, tad ar ko jāvieno?
- AtmoBenzin
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sakopts M42 tomēr ir ellīgi izskatīgs motors. Glītākais motors kāds e30 nācis, es pat teiktu. 

Vienvārdsakot dzinējs iet labi, visas mazās ķibelītes salaboju, tgd tikai vajag uzlikt garāku reduktoru[140km/h - gals] varat droši piedāvāt 3.6x 3.7x lielo bez vāka 
''Nohromēju'' nāsis, jo vienā dienā apnika tas melnais purns un gribējās ko izcelt. Jāpārkrāso diski[ mājiens - zaļi], jānomaina izpuvušās durvis un lūka kurai nopuva 1 ķepiņa :rolleyes:

''Nohromēju'' nāsis, jo vienā dienā apnika tas melnais purns un gribējās ko izcelt. Jāpārkrāso diski[ mājiens - zaļi], jānomaina izpuvušās durvis un lūka kurai nopuva 1 ķepiņa :rolleyes:
Kuras durvis Tev ir izpuvušas? Ja nu kas, tad man ir labas pakaļējās, diamantschwarz
Un jaaaaa, hromētā niere der
Vispār man viss patīk
Tik diskus varētu metāliskākā krāsā 

Un jaaaaa, hromētā niere der

Man vajag pasažiera priekšējās
Bet nu itkā jau esmu sarunājis un jāpārkrāso
nu itkā plānojās citā akrilā, ja nu būs par traku spilgts, tad domās ko citu

nu itkā plānojās citā akrilā, ja nu būs par traku spilgts, tad domās ko citu