Ch.: m3 e92
Re: Ch.: m3 e92
Ch, kad ieraudzīju storīju uzreiz galvā tas s65 komplekts pa labu cenu tikai cik labs, ko dm runājām. Pa lielam bēdīgi
Student piderasi ir visur neatkarīgi no nacionalitātes.
Student piderasi ir visur neatkarīgi no nacionalitātes.
nepelnu tik daudz, lai brauktu ar vecām mašīnām
Kāpēc galvas devi uz Igauniju? imo silverengine arī būtu ne sliktākā kvalitātē atrisinājis.
tur pretī ar quali/Gabrānu man nav laba pieredze. Blokus vēl varbut var dot baudīt, ko dara arī pats Gabrāns, bet galvas esmu saņēmis ar drausmīgām pielaidēm/sēžām. Bet cik zinu tās taisa cits cilvēks tajā uzņēmumā.
tur pretī ar quali/Gabrānu man nav laba pieredze. Blokus vēl varbut var dot baudīt, ko dara arī pats Gabrāns, bet galvas esmu saņēmis ar drausmīgām pielaidēm/sēžām. Bet cik zinu tās taisa cits cilvēks tajā uzņēmumā.
Nemaku komentet kapec taa, klausu IXT ieteikumiemArtis12 wrote: ↑18 May 2024, 17:47 Kāpēc galvas devi uz Igauniju? imo silverengine arī būtu ne sliktākā kvalitātē atrisinājis.

Gabraans parbaudis jauno bloku, ja viss ok tad IXT skruves kopaa
Sodit slidgultnus uz spiediena
es ceru, ka Tev to visu organizē viens, ixt, gabrāns, or whoever.
vienkārši, šitā pirkšana LT, daļa darbu EE un tad vēl likšana LV ir kā mājas celšana ar dažādiem meistariem, kur katrs nākamais iepriekšējo sauc par pidaru, bet atbildību no neviena paprasīt nevari.
vienkārši, šitā pirkšana LT, daļa darbu EE un tad vēl likšana LV ir kā mājas celšana ar dažādiem meistariem, kur katrs nākamais iepriekšējo sauc par pidaru, bet atbildību no neviena paprasīt nevari.

being a better driver is not an unfair advantage...
Izdedzes video ari kadu laiku nebus jo vajadzes piebraukt to lamatu. Ar manu vasaras auto nobraukumu var gadities ka tas aiznems kadu laicinu.
Citaas zinjaas, kaut kas top
Mans jaunais bloks (iegadats tepat LV, soreiz PEEC parbaudes)

Sfinkters bish saraujas katru reizi kad atnak zina no IXT (jo liekas ka atkal bus zina par to ka kkads iepisiens) bet so far smooth sailing (famous last words)

Citaas zinjaas, kaut kas top
Mans jaunais bloks (iegadats tepat LV, soreiz PEEC parbaudes)

Sfinkters bish saraujas katru reizi kad atnak zina no IXT (jo liekas ka atkal bus zina par to ka kkads iepisiens) bet so far smooth sailing (famous last words)

- J.K.jr.bad.
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Kas tur pēdējā bildē? Kovid laika pelmeņi katrs iepakots savā maisiņa? 

J.K.jr.bad.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- petka17
- Been thanked: 4 times
Kas notiek kad visu centīgi sasver?
Tu daudz, bled, neaizdedz kamēr tu, bled, jebalā nedabūn! ©IzdedzesVīrs#IzdedzesVīrs2017
KTM FANBOY
Subaru Leone
KTM 690 Enduro
Ex:
BMW F650 Funduro
S210 E430 kombi
Toyota Supra Mk3
E39 528i
Honda Civic EG D15B2
Toyota Celica GT4 2.0T 4x4
VW Golf Mk2
BMW E30 318
Opel Omega 3.0
BMW E36 2.8
Audi 80 B2 1.8
KTM FANBOY
Subaru Leone
KTM 690 Enduro
Ex:
BMW F650 Funduro
S210 E430 kombi
Toyota Supra Mk3
E39 528i
Honda Civic EG D15B2
VW Golf Mk2
BMW E30 318
Opel Omega 3.0
BMW E36 2.8
Audi 80 B2 1.8
- howitzer
- M30
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi

モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
- Martinss
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
J.K.jr.bad. wrote: ↑30 May 2024, 07:39 Kas tur pēdējā bildē? Kovid laika pelmeņi katrs iepakots savā maisiņa?![]()
To pašu iedomājos.

Bet laikam tomēr tikai virzuļu gredzeni.
Kaut kur pazīstams stāsts...
Tiem kas iesaka 996 paksatieties kādas cenās ir ekspluatācija un IMS bubulis....
P.S. Katrai emkai reiz ir motors jāpārlasa un īstais bloks būs kādam Latvijā, patrepē apputējis...
T.i. Tikai es ceru ka tu liksi pareizās šāles Dinanonkulis bija atradis pareizo recepti lai ar šālēm viss būt labi viens vecāks TST podcasts jāpaklausās.
no ~1:12
https://www.youtube.com/watch?v=EoRTlS19w6k
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
p.s. mans viedoklis ir autoritatīvs un vienīgais pareizais.
Braukt ir priex
p.s. mans viedoklis ir autoritatīvs un vienīgais pareizais.
Tātad, kā jau daudzi zin, auto ir atpakaļ ielās 

Sanāca neliela aizķeršanās, jo kastītē ar e92 m3 oil coolera kodu no BMW atnāca F80 kūleris. Mēģinot sūtīt vēlreiz, atnāca atteikums ar nezināmu lead time. Daudzas aftermarket bodes tirgo tukšu gaisu - web veikalā rādās, ka ir stockā, bet pasūtot atnāk atteikums. Beigās izdevās dabūt FMIC ražojuma kūleri.
Vārstu vākiem nāca nost oriģinālais aizsargpārklājums, kas varēja kļūt par iemeslu vēlvienam motorshaden. Pagaidu variantā nomaukti ar aquablastu, bet ilgtermiņā vajadzētu sameklēt jaunus alu vākus.
Un yeah, viss salikts kopā, rūc, brauc, nekūp, neklab, netek. Šobrīd nobraukti 350km, pagaidām viss labi. Pirmos 1000-1500km dvižoks jāpiebrauc. Šobrīd mierīgi braucot pa un ap jelgavu (ne ta pilseta, ne shoseja) kompis rāda 12.5l/100km vidējo
Auto pie apakšām liekas 5x dzīvāks kā iepriekš, tobish laikam tas salvetes gabals vanosa solenoīdā neļāva vantūzim funkcionēt pareizi.
Te fotkas no procesa:

Kaut kā tā. Piebraukšu un metīšu ssā, pa palielu ciparu. Šobrīd nav vēlmes viņu paturēt, kaut vai tīri tāpēc, ka vēl vienu tādu remontu atļauties nevaru (jau pirmo nevarēju lel). Bet nu tā kā cena vairs nebūs tirgus apakša, tad maz ticams, ka kādam viņu vajadzēs un varēšu vizināties pats.
Ja kādam interesē, tad kopā viss šis piedzīvojums izmaksāja tik cik divus gadus veca skoda octavia

Sanāca neliela aizķeršanās, jo kastītē ar e92 m3 oil coolera kodu no BMW atnāca F80 kūleris. Mēģinot sūtīt vēlreiz, atnāca atteikums ar nezināmu lead time. Daudzas aftermarket bodes tirgo tukšu gaisu - web veikalā rādās, ka ir stockā, bet pasūtot atnāk atteikums. Beigās izdevās dabūt FMIC ražojuma kūleri.
Vārstu vākiem nāca nost oriģinālais aizsargpārklājums, kas varēja kļūt par iemeslu vēlvienam motorshaden. Pagaidu variantā nomaukti ar aquablastu, bet ilgtermiņā vajadzētu sameklēt jaunus alu vākus.
Un yeah, viss salikts kopā, rūc, brauc, nekūp, neklab, netek. Šobrīd nobraukti 350km, pagaidām viss labi. Pirmos 1000-1500km dvižoks jāpiebrauc. Šobrīd mierīgi braucot pa un ap jelgavu (ne ta pilseta, ne shoseja) kompis rāda 12.5l/100km vidējo

Auto pie apakšām liekas 5x dzīvāks kā iepriekš, tobish laikam tas salvetes gabals vanosa solenoīdā neļāva vantūzim funkcionēt pareizi.
Te fotkas no procesa:

Kaut kā tā. Piebraukšu un metīšu ssā, pa palielu ciparu. Šobrīd nav vēlmes viņu paturēt, kaut vai tīri tāpēc, ka vēl vienu tādu remontu atļauties nevaru (jau pirmo nevarēju lel). Bet nu tā kā cena vairs nebūs tirgus apakša, tad maz ticams, ka kādam viņu vajadzēs un varēšu vizināties pats.
Ja kādam interesē, tad kopā viss šis piedzīvojums izmaksāja tik cik divus gadus veca skoda octavia

- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0
Tik daudz sexa un tik maz prieka 

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- petka17
Sauli var normāli uztīt vai nevar?
Tu daudz, bled, neaizdedz kamēr tu, bled, jebalā nedabūn! ©IzdedzesVīrs#IzdedzesVīrs2017
KTM FANBOY
Subaru Leone
KTM 690 Enduro
Ex:
BMW F650 Funduro
S210 E430 kombi
Toyota Supra Mk3
E39 528i
Honda Civic EG D15B2
VW Golf Mk2
BMW E30 318
Opel Omega 3.0
BMW E36 2.8
Audi 80 B2 1.8
KTM FANBOY
Subaru Leone
KTM 690 Enduro
Ex:
BMW F650 Funduro
S210 E430 kombi
Toyota Supra Mk3
E39 528i
Honda Civic EG D15B2
VW Golf Mk2
BMW E30 318
Opel Omega 3.0
BMW E36 2.8
Audi 80 B2 1.8
- J.K.jr.bad.
Tagad vajag paņemt pauzi, pameditēt, nomierināt nervus un tikai pēc tam sākt izbaudīt.
J.K.jr.bad.

- UldisUldis
- petka17
Cits bērnauta lietotājs jau bija centies uztīt ar Emmu - izklausījās verī gaeUldisUldis wrote: ↑04 Jul 2024, 10:36sauli vajadzētu varēt, bet ar dct izdedzi uz vietas laikam nedaudz sarežģītāk veikt![]()
KTM FANBOY
Subaru Leone
KTM 690 Enduro
Ex:
BMW F650 Funduro
S210 E430 kombi
Toyota Supra Mk3
E39 528i
Honda Civic EG D15B2
VW Golf Mk2
BMW E30 318