Jebkas > veca beharay112 wrote: ↑Yesterday, 19:14 Bet nu tā principā vecs mersis vispār neplīst, pilnīgi nekādas problēmas, sēdies un brauc kaut uz otru pasaules malu.
Kurā dirsā tur ir mazak ko pisties kā ar vecu bmw es tiešām neredzu. Starteri, lādēšana, plusa vadi, atsperes un tas saraksts turpinās. Par izputēju runājot pēdējais bmw kam izputējs lūza nost bija '89 gada e30 kam kāds jau bija normālu kolhozu uztaisījis.
Es nesaku ka veciem bmw nav problēmas, bet vecam mersim viņu nav ne par kapeiku mazāk.
arniks8 ziemas daily TĒMEKLIS
- howitzer
- M30
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Re: arniks8 ziemas daily TĒMEKLIS
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
Šajā gadījumā "fuck brouts" tiek uztverts tiešā veidā, tāpēc jau arī tās "problēmas" tiek uzrakstītas. Ja brauc kā mersim pienākas aka pensiku režīmā, tad tur vispār nav kam salūzt (izņemot consumables).ray112 wrote: ↑Yesterday, 19:14 Bet nu tā principā vecs mersis vispār neplīst, pilnīgi nekādas problēmas, sēdies un brauc kaut uz otru pasaules malu.
Kurā dirsā tur ir mazak ko pisties kā ar vecu bmw es tiešām neredzu. Starteri, lādēšana, plusa vadi, atsperes un tas saraksts turpinās. Par izputēju runājot pēdējais bmw kam izputējs lūza nost bija '89 gada e30 kam kāds jau bija normālu kolhozu uztaisījis.
Es nesaku ka veciem bmw nav problēmas, bet vecam mersim viņu nav ne par kapeiku mazāk.
- arniks8
- Spam addicted
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
Nav tik traki, vizuāli tas kuzavs izskatās pabriesmīgi, bet realitātē strukturāli kuzavs ir pārsteidzoši labs. Kaut vai tā pati šofera grīda, paceļot tepiķi biju pārsteigts ka nav ne miņas no rūsas, tur apakšā arī rūsas ir ļoti maz, it īpaši priekš w210. Te vairāk spēlē lomu tas ka es bez regretiem viņu pišu un slavēju. Diez vai ir pārāk daudz auto ar kuriem var uz 70 iepist grāvī un pēc tam mierīgi aizbraukt uz TA neko nedarot
.
Rezumē no divniekiem:
0.1. 2 Netīra un tāpēc nesalasāma valsts reģistrācijas numura zīme. huiņa
1.1.11. 2 Bremžu pārvada cauruļvads stipri korodējis. Aizmugurē kreisā puse.
1.1.11. 2 Bremžu pārvada cauruļvads stipri korodējis. Aizmugurē labā puse.
1.1.11. 2 Bremžu pārvada cauruļvads stipri korodējis. Aizmugurē vidū.
1.1.12. 2 Priekšējais tilts. Bremžu pārvada šļūtenes bojājums kreisajā pusē.
1.1.12. 2 Priekšējais tilts. Bremžu pārvada šļūtenes bojājums labajā pusē.
2.1.3. 2 Priekšējais tilts. Palielināta kreisā ārējā stūres šarnīra brīvkustība. meh, viens šarnīrs jāsamaina, big deal - huiņa
6.1.4. 2 Nav priekšējā bufera. huiņa, buferis jau sagatavots tikai jāuzliek
6.1.7. 2 Ievērojami bojāts kardānpārvada starpbalsts. meh, jānomaina kardāna gultnis pa 30 eur
6.2.1. 2 Virsbūves stiprību ietekmējoši korozijas bojājumi, kas negatīvi ietekmē tās stiprību. Labais priekšējais spārns. huiņa, jāuznes stiklškiedras špakteli vai pa 20 eur jāpaņem cits spārns
8.4.1. 2 Pil eļļa no motora (transmisijas). huiņa, tek antifrīzs gar galvas blīvi, pirms TA jānomazgā moikā. Uzliet ik pa 2 nedēļām antifrīzu ir vienkāršāk un lētāk kā mainīt galvas blīvi
4.1.2. 2 Labā tuvās gaismas luktura gaismas kūļa noliekums attiecībā pret horizontālu ceļa virsmu par augstu. huiņa
4.1.2. 2 Labā tālās gaismas luktura gaismas kūļa noliekums attiecībā pret horizontālu ceļa virsmu par augstu. huiņa
6.1.2. 2 Bojāta izplūdes sistēmas caurule. Jāveic atkārtota atgāzu pārbaude. jāiemetina 10cm ar jaunu izpūtēja trubu - huiņa
1.1.14. 2 2.tilts. Bremzēšanas īpašības ietekmējoši bremžu diska korozijas bojājumi labajā pusē. huiņa, uztīs burnoutu un atakl būs spīdīgs
Tizlākais ka bremžu līnijas jāmaina, bet tas principā arī nav nekas traks, liela daļa darbu ir izdarāmi ar ļoti maziem ieguldījumiem un nav mega apjomīgi, tas ka es to negribēju darīt, jo krāmējos gar jettu vai SL ir cits stāsts
Rezumē no divniekiem:
0.1. 2 Netīra un tāpēc nesalasāma valsts reģistrācijas numura zīme. huiņa
1.1.11. 2 Bremžu pārvada cauruļvads stipri korodējis. Aizmugurē kreisā puse.
1.1.11. 2 Bremžu pārvada cauruļvads stipri korodējis. Aizmugurē labā puse.
1.1.11. 2 Bremžu pārvada cauruļvads stipri korodējis. Aizmugurē vidū.
1.1.12. 2 Priekšējais tilts. Bremžu pārvada šļūtenes bojājums kreisajā pusē.
1.1.12. 2 Priekšējais tilts. Bremžu pārvada šļūtenes bojājums labajā pusē.
2.1.3. 2 Priekšējais tilts. Palielināta kreisā ārējā stūres šarnīra brīvkustība. meh, viens šarnīrs jāsamaina, big deal - huiņa
6.1.4. 2 Nav priekšējā bufera. huiņa, buferis jau sagatavots tikai jāuzliek
6.1.7. 2 Ievērojami bojāts kardānpārvada starpbalsts. meh, jānomaina kardāna gultnis pa 30 eur
6.2.1. 2 Virsbūves stiprību ietekmējoši korozijas bojājumi, kas negatīvi ietekmē tās stiprību. Labais priekšējais spārns. huiņa, jāuznes stiklškiedras špakteli vai pa 20 eur jāpaņem cits spārns
8.4.1. 2 Pil eļļa no motora (transmisijas). huiņa, tek antifrīzs gar galvas blīvi, pirms TA jānomazgā moikā. Uzliet ik pa 2 nedēļām antifrīzu ir vienkāršāk un lētāk kā mainīt galvas blīvi
4.1.2. 2 Labā tuvās gaismas luktura gaismas kūļa noliekums attiecībā pret horizontālu ceļa virsmu par augstu. huiņa
4.1.2. 2 Labā tālās gaismas luktura gaismas kūļa noliekums attiecībā pret horizontālu ceļa virsmu par augstu. huiņa
6.1.2. 2 Bojāta izplūdes sistēmas caurule. Jāveic atkārtota atgāzu pārbaude. jāiemetina 10cm ar jaunu izpūtēja trubu - huiņa
1.1.14. 2 2.tilts. Bremzēšanas īpašības ietekmējoši bremžu diska korozijas bojājumi labajā pusē. huiņa, uztīs burnoutu un atakl būs spīdīgs
Tizlākais ka bremžu līnijas jāmaina, bet tas principā arī nav nekas traks, liela daļa darbu ir izdarāmi ar ļoti maziem ieguldījumiem un nav mega apjomīgi, tas ka es to negribēju darīt, jo krāmējos gar jettu vai SL ir cits stāsts
Nez, kā braukšanas režīms ietekmē startera dzīvotspēju (ja nu vienīgi viņu offroad noslīcina dubļos), tas pats ar lādēšanu, plusa vadu utt.fckns wrote: ↑Today, 08:13Šajā gadījumā "fuck brouts" tiek uztverts tiešā veidā, tāpēc jau arī tās "problēmas" tiek uzrakstītas. Ja brauc kā mersim pienākas aka pensiku režīmā, tad tur vispār nav kam salūzt (izņemot consumables).ray112 wrote: ↑Yesterday, 19:14 Bet nu tā principā vecs mersis vispār neplīst, pilnīgi nekādas problēmas, sēdies un brauc kaut uz otru pasaules malu.
Es nesaku ka veciem bmw nav problēmas, bet vecam mersim viņu nav ne par kapeiku mazāk.![]()
Saprotu ka "fuck brouts" režīmā var izputēju atraut, nopist kārbu, motoru, visādus bamperus atraut, bet daļa no tām problēmām ir vecu hlamu problēmas, kuras ir arī mersim gana daudz.
Nu fakts ka tu pus e39 daļas samaini bet viņš turpina plīst ir diezgan fenomenāli. Es pa 4 gadiem pat pusei no tava saraksta cauri neaizgāju, toties Eiropai cauri 3 reizes bez problēmām izbraucu, bez stresa uz relaksiem.
ray112 wrote: ↑Today, 13:30Nez, kā braukšanas režīms ietekmē startera dzīvotspēju (ja nu vienīgi viņu offroad noslīcina dubļos), tas pats ar lādēšanu, plusa vadu utt.fckns wrote: ↑Today, 08:13Šajā gadījumā "fuck brouts" tiek uztverts tiešā veidā, tāpēc jau arī tās "problēmas" tiek uzrakstītas. Ja brauc kā mersim pienākas aka pensiku režīmā, tad tur vispār nav kam salūzt (izņemot consumables).ray112 wrote: ↑Yesterday, 19:14 Bet nu tā principā vecs mersis vispār neplīst, pilnīgi nekādas problēmas, sēdies un brauc kaut uz otru pasaules malu.
Es nesaku ka veciem bmw nav problēmas, bet vecam mersim viņu nav ne par kapeiku mazāk.![]()
Saprotu ka "fuck brouts" režīmā var izputēju atraut, nopist kārbu, motoru, visādus bamperus atraut, bet daļa no tām problēmām ir vecu hlamu problēmas, kuras ir arī mersim gana daudz.Nu fakts ka tu pus e39 daļas samaini bet viņš turpina plīst ir diezgan fenomenāli. Es pa 4 gadiem pat pusei no tava saraksta cauri neaizgāju, toties Eiropai cauri 3 reizes bez problēmām izbraucu, bez stresa uz relaksiem.![]()
Viņam apskates lapā ir padsmit divnieki, un tu runā par starteri? Tur ir lielākas problēmas par starteri.
Jūtu diršanu. Sorry, bet odds are stacked against you. Pilns internets ir pierakstīts par BMW remontiem, to izmaksām un nebeidzamo "copium šņaukšanu" no BMW braucēju puses.Nu fakts ka tu pus e39 daļas samaini bet viņš turpina plīst ir diezgan fenomenāli. Es pa 4 gadiem pat pusei no tava saraksta cauri neaizgāju, toties Eiropai cauri 3 reizes bez problēmām izbraucu, bez stresa uz relaksiem.![]()
- petka17
- Has thanked: 0
- Been thanked: 4 times
Tu galvenais atgādini cik viņš maksājaarniks8 wrote: ↑Yesterday, 21:52Līdz brīdim kamēr neiepisu grāvī viss bija diezgan labiray112 wrote: ↑Yesterday, 19:14 Bet nu tā principā vecs mersis vispār neplīst, pilnīgi nekādas problēmas, sēdies un brauc kaut uz otru pasaules malu.
Tu daudz, bled, neaizdedz kamēr tu, bled, jebalā nedabūn! ©IzdedzesVīrs#IzdedzesVīrs2017
KTM FANBOY
Subaru Leone
KTM 690 Enduro
Ex:
BMW F650 Funduro
S210 E430 kombi
Toyota Supra Mk3
E39 528i
Honda Civic EG D15B2
Toyota Celica GT4 2.0T 4x4
VW Golf Mk2
BMW E30 318
Opel Omega 3.0
BMW E36 2.8
Audi 80 B2 1.8
KTM FANBOY
Subaru Leone
KTM 690 Enduro
Ex:
BMW F650 Funduro
S210 E430 kombi
Toyota Supra Mk3
E39 528i
Honda Civic EG D15B2
Toyota Celica GT4 2.0T 4x4
VW Golf Mk2
BMW E30 318
Opel Omega 3.0
BMW E36 2.8
Audi 80 B2 1.8
Nu redz, tu tā pat kā puse gudro dirseju bez personīgas pieredzes bļauj ka viss ir slikti ar bmw. Te pat forumā ir vairāki biedri, kas ar bmw brauc / ir braukuši bez jebkādām lielām problēmām.
Pa lielam ir tā, ka tiem kam visu laiku ir problēmas, vai nu ir trāpījies pilnīgs nopistenis ko jau pirms 10 gadiem vajadzēja laist karotēs. Ja tas tomēr nav pilnīgs nopistenis tad varbūt vajag meistaru nomainīt kas to auto skrūvē vai arī nevajag pašiem skrūvēt, jo acīmredzot kaut ko nemāk un tik sapis nākamo lietu. E39 bija zaibis, un tagad jau 160k km pa 4 gadiem nobraukti ar šausmīgi neuzticamo e61 facelift, guess what, bez sirmiem matiem un bez triangle spidometrā, bet gan jau teiksi ka es diršu jo internets saka ka tā nav.
- Martinss
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0