Parasts E34
Re: Parasts E34
Lūpa īstenībā, teorija bija atlikta uz gadu. Bet dažu uzlabojumu dēļ, tika pilnība atteikšanās. var būt vienīgi kaut kad garāža uzmetīšu ar škoču ātrai nobildēšanai, ne vairāk.
Uzlīmes paliks. Ir doma vel kādas individuālās smieklīgas uzsūtīt.
Stiklus pirku senāk angāra pretī Dominai. Tad ka sapratu viņi parāvās uz Angāriem aiz Zoom. Vai uz doto mirkli vel tur ir es nezinu. Nav tur nekas pirkt gadus 2.
E34 stikli līmēti. Es ņemu nost ar celtniecības fēnu. 1 stikliņš man ieplīsa. Bet īstenība OEM stikli tāda briesmīga stāvoklī ka nedomāju ka kaut kad kaut kur tādus likšu. Ja taisīsi Hella Dark,iesaku līmēt uz melna hermētika. Ja līmēsi uz baltas stikla līmes vai cita krasas.. nebūs patīkams efekts lukturi iekšpusē.
Tiem stikliem nevar pa virsu caurspīdīgo plēvi mēģināt uzlīmēt? Tomēr absorbēs sitienu ja kāds akmens trāpa. Te pat forumā hazaa šito savam mersim izdarīja, ja pareizi atceros. Cik tas reāli palīdz/nepalīdz grūti teikt, vnk ideja, gadījumā ja nu tos stikliņus paliek grūti atrast.
Par to bus otra topikā. Tur tieši caurspīdīga plēve lukturiem uzlīmēta. Atrast grūti nav. Problēma ka viņi izskatās dažādi. Man stāv tagad visi ATEM stikli. Ja uzlikt kādu kīnas Hella, viņš galīgi pēc formas zīmējuma savādāk izskatās. Bus ka frankenšteins. A tā problēmu nav atrast viņu. Cenu diapazona tirgo tos 4-5 eiro gabalā.ray112 wrote: ↑07 Feb 2019, 14:12 Tiem stikliem nevar pa virsu caurspīdīgo plēvi mēģināt uzlīmēt? Tomēr absorbēs sitienu ja kāds akmens trāpa. Te pat forumā hazaa šito savam mersim izdarīja, ja pareizi atceros. Cik tas reāli palīdz/nepalīdz grūti teikt, vnk ideja, gadījumā ja nu tos stikliņus paliek grūti atrast.
Savādāku rakstu stikliņam atceros ka pašam bija uz e30, bet nu tas nebija smukum auto, tā kā piedodams. Gaidam otru topikuHazard wrote: ↑07 Feb 2019, 14:12Par to bus otra topikā. Tur tieši caurspīdīga plēve lukturiem uzlīmēta. Atrast grūti nav. Problēma ka viņi izskatās dažādi. Man stāv tagad visi ATEM stikli. Ja uzlikt kādu kīnas Hella, viņš galīgi pēc formas zīmējuma savādāk izskatās. Bus ka frankenšteins. A tā problēmu nav atrast viņu. Cenu diapazona tirgo tos 4-5 eiro gabalā.ray112 wrote: ↑07 Feb 2019, 14:12 Tiem stikliem nevar pa virsu caurspīdīgo plēvi mēģināt uzlīmēt? Tomēr absorbēs sitienu ja kāds akmens trāpa. Te pat forumā hazaa šito savam mersim izdarīja, ja pareizi atceros. Cik tas reāli palīdz/nepalīdz grūti teikt, vnk ideja, gadījumā ja nu tos stikliņus paliek grūti atrast.

- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0
Hella Dark mani neiteresēs. Vienk manam e28 ir tālie, kuri bija paredzēti francijas tirgum. Lukturi no stāvēšanas bija no iekšpuses nosūbējuši, vienu izdevās ar ziepūdeni izskalot, otru nē. Attiecīgi gribas nodrošināties ar rezerves stikliņu pirms sapišu ne lētu un bieži sastopamu lukturiHazard wrote: ↑07 Feb 2019, 13:29Lūpa īstenībā, teorija bija atlikta uz gadu. Bet dažu uzlabojumu dēļ, tika pilnība atteikšanās. var būt vienīgi kaut kad garāža uzmetīšu ar škoču ātrai nobildēšanai, ne vairāk.
Stiklus pirku senāk angāra pretī Dominai. Tad ka sapratu viņi parāvās uz Angāriem aiz Zoom. Vai uz doto mirkli vel tur ir es nezinu. Nav tur nekas pirkt gadus 2.
E34 stikli līmēti. Es ņemu nost ar celtniecības fēnu. 1 stikliņš man ieplīsa. Bet īstenība OEM stikli tāda briesmīga stāvoklī ka nedomāju ka kaut kad kaut kur tādus likšu. Ja taisīsi Hella Dark,iesaku līmēt uz melna hermētika. Ja līmēsi uz baltas stikla līmes vai cita krasas.. nebūs patīkams efekts lukturi iekšpusē.

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Ar e28 tur savādāk. Man kaut kur metējas 2 komplekti tuvo lukturu, bus jāpaskatās ka tur tas sataisīts.Juzix wrote: ↑07 Feb 2019, 14:38Hella Dark mani neiteresēs. Vienk manam e28 ir tālie, kuri bija paredzēti francijas tirgum. Lukturi no stāvēšanas bija no iekšpuses nosūbējuši, vienu izdevās ar ziepūdeni izskalot, otru nē. Attiecīgi gribas nodrošināties ar rezerves stikliņu pirms sapišu ne lētu un bieži sastopamu lukturiHazard wrote: ↑07 Feb 2019, 13:29Lūpa īstenībā, teorija bija atlikta uz gadu. Bet dažu uzlabojumu dēļ, tika pilnība atteikšanās. var būt vienīgi kaut kad garāža uzmetīšu ar škoču ātrai nobildēšanai, ne vairāk.
E34 stikli līmēti. Es ņemu nost ar celtniecības fēnu. 1 stikliņš man ieplīsa. Bet īstenība OEM stikli tāda briesmīga stāvoklī ka nedomāju ka kaut kad kaut kur tādus likšu. Ja taisīsi Hella Dark,iesaku līmēt uz melna hermētika. Ja līmēsi uz baltas stikla līmes vai cita krasas.. nebūs patīkams efekts lukturi iekšpusē.![]()
Cool apraksts.
Pēc manas pieredzes YATO instrumenti ir riktīgi sūdi, viss lūzt kā no cukura.
Un reduktoram flanci priekšējo var easy nomainīt.
Pēc manas pieredzes YATO instrumenti ir riktīgi sūdi, viss lūzt kā no cukura.
Un reduktoram flanci priekšējo var easy nomainīt.
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
Jup, zinu. Tik flanci jādabū. Bet es gribēju max ātrāk auto braucošu dabūt. Savadāk 3 auto bija un neviens īsti nebija braucama kartībā

Iesaku notīrīt nost smēri no vītnes lieko apkārt, jo tur salips sūdi un būs vēl sliktāk.
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
Aha, tas ir izjusts uz savas ādas. Kā arī bildē izskatās, ka tā ir vara smēre kas ir uzsmērēta, un tas ir galīgi garām, jo uzgrieznis ir alumīnija un pēc gada vītne būs kopā saaugusi ar pašu amortizatoru. Galvaniskā korozija vai kaut kā tā tas process saucas. Respektīvi vara smēre galīgi nav piemērota kontaktā ar alumīnija detaļām.
- petka17
- Has thanked: 0
- Been thanked: 4 times
Es smērēju šitās vītnes ar litolu, iepriekš problēmas nav bijušas, tagad gan 2 gadi neesmu kustinājis.
Tu daudz, bled, neaizdedz kamēr tu, bled, jebalā nedabūn! ©IzdedzesVīrs#IzdedzesVīrs2017
KTM FANBOY
Subaru Leone
KTM 690 Enduro
Ex:
BMW F650 Funduro
S210 E430 kombi
Toyota Supra Mk3
E39 528i
Honda Civic EG D15B2
Toyota Celica GT4 2.0T 4x4
VW Golf Mk2
BMW E30 318