Viņš vismaz neiekāpa tādā kakā kā viens cits bmw mīlētājsJuzix wrote:Tev un rAudi![]()
![]()
![]()
Izskatās tiešām kā no konveijera tiko!
Lai labi ripo

Sveikts ar auto

Jānovēl lai degviela lēni kust pa trubām

Viņš vismaz neiekāpa tādā kakā kā viens cits bmw mīlētājsJuzix wrote:Tev un rAudi![]()
![]()
![]()
Lai labi ripo
degviela tiešām patīkami tērējasLambertino wrote:Viņš vismaz neiekāpa tādā kakā kā viens cits bmw mīlētājsJuzix wrote:Tev un rAudi![]()
![]()
![]()
Lai labi ripo
Sveikts ar auto
Jānovēl lai degviela lēni kust pa trubām
bampers nav jāmaina, tik tie plastmasi, jo miglām un pagriezieniem vieta ir paredzēta..nafnafs wrote:Kaa jau poweraa secinajam, lai ieliktu miglas ir jaamaina arii bampers
Vot šito nevaru saprast, ja nezini, tad kapēc spriedelēt pa tukšo???nafnafs wrote:Kaa jau poweraa secinajam, lai ieliktu miglas ir jaamaina arii bampers
Shemu nēesmu dabujis, ar čomu elektriķi pajaucām vaļā paneli un pieslēdzām bendzīnieka tahometru, bet tas atšķiras-neprecīzi rāda... Cik dzirdēts, tad neder no mehaniskā, tikai no TDI..Melnais wrote:hmm, ir tāda pati kaste, bet ar mehānisko sūkni... tiem provodka atšķirās attiecībā uz tahometru? kur rāvi shēmu?dzejnieks wrote:Nē, šim nav meh;aniskais sūknis...Melnais wrote:kā domā pieslēgt tahometru?
Un, vai šim ir mehāniskais devielas sūknis?
Ir jau izpīpēts, ka pravotkā ir štekeris priekš tahometra...
Tiešām Rīgā vietējos šrotos nav taho no 1.9Tdi? :neka: Vai prasa kosmosu?dzejnieks wrote:[consored], būs vien jāizmēģina aerī no meh;āniskā piekabināt, jo negribas ticēt, ka neder
40Ls prasaEraSeR wrote:Tiešām Rīgā vietējos šrotos nav taho no 1.9Tdi? :neka: Vai prasa kosmosu?dzejnieks wrote:[consored], būs vien jāizmēģina aerī no meh;āniskā piekabināt, jo negribas ticēt, ka neder
Šodien aprunājos ar elektriķi no Grosa, šis teica, ka parastajam ņem impulsu no ģenerātora, bet TDI no kloķenes...Melnais wrote:nu, negribās ticēt, ka dēļ sūkņa atšķirās tahometra pievienošanas iespēja!dzejnieks wrote:[consored], būs vien jāizmēģina aerī no meh;āniskā piekabināt, jo negribas ticēt, ka neder
Ar lielo centru neder, jo vibrēšuMartinss wrote:Tu vēl tos bleķiniekus meklē? Man te vietējā riepu servisā tirgo pa 10ls/gab. jaunus, cik atminos, tad montēšana bez maksas, ja pērc pie viņiem kko.http://www.riepucentrs.lv" onclick="window.open(this.href);return false; Bleķinieki ir no saab, ar lielo centru un ar ET33, tev vajadzētu derēt, jo man tāds viens ir kā zapaska.
Ilgi meklēsi.dzejnieks wrote:Ar lielo centru neder, jo vibrēšuMartinss wrote:Tu vēl tos bleķiniekus meklē? Man te vietējā riepu servisā tirgo pa 10ls/gab. jaunus, cik atminos, tad montēšana bez maksas, ja pērc pie viņiem kko.http://www.riepucentrs.lv" onclick="window.open(this.href);return false; Bleķinieki ir no saab, ar lielo centru un ar ET33, tev vajadzētu derēt, jo man tāds viens ir kā zapaska.