Arī nepietiek laika, lai visu sadarītu?edzz85 wrote:Sveikts ar e30 - uzreiz sagribējās nevis pusdienās iet, bet kaut ko paskrūvēt savam=)

BBS RA ir smuki, bet, manuprāt, vislabākais būtu pameklēt BBS Mahle vai Melber vai BBS RZ vai ko tādu, kas ir vismaz 7" plati un ar e30 draudzīgāku iznesumu. BBS RA jāliek uz flančiem, lai nepazūd dziļi arkās (un, iespējams, lai nodrošinatu klīrensu starp bremžu suportiem). Otra lieta, ar 195/50 vai 185/55 riteņa diametrs būs visai mazs, attiecīgi diezgan pamatīgi jāsēdina, lai nav masīvs wheelgap. Ar 7" disku var easy likt 205/50r15 un saglabāt riteņa diametru tuvu oriģinālam, attiecīgi iztikt bez vai ar nelielu sēdinājumu un saglabāt stock look.Alejandro wrote:Dabūju, bet par to nedaudz vēlāk, lai ievērotu hronoloģijuarniks8 wrote:Sumks e30![]()
P.s. bbs ra dabūji?
Kādas Tev riepas uz RA? Svārstos starp 185/55 (cik saprotu, oriģināli uz VW tādā izmērā nāca uz RA) un 195/50 (disku platums 6j).
Man ir baloni, kuriem knapi vajadzētu ielīst arkāsAlejandro wrote:Dabūju, bet par to nedaudz vēlāk, lai ievērotu hronoloģijuarniks8 wrote:Sumks e30![]()
P.s. bbs ra dabūji?
Kādas Tev riepas uz RA? Svārstos starp 185/55 (cik saprotu, oriģināli uz VW tādā izmērā nāca uz RA) un 195/50 (disku platums 6j).
Spriežot pēc https://www.tyresave.co.uk/tyre-size-calculator/" onclick="window.open(this.href);return false; , 205/50r15 riteņa diametrs ir tikai par 1 mm lielāks nekā 185/55r15. 195/50r15 gan ir ap 10 mm mazāks diametrs.Ch. wrote:BBS RA ir smuki, bet, manuprāt, vislabākais būtu pameklēt BBS Mahle vai Melber vai BBS RZ vai ko tādu, kas ir vismaz 7" plati un ar e30 draudzīgāku iznesumu. BBS RA jāliek uz flančiem, lai nepazūd dziļi arkās (un, iespējams, lai nodrošinatu klīrensu starp bremžu suportiem). Otra lieta, ar 195/50 vai 185/55 riteņa diametrs būs visai mazs, attiecīgi diezgan pamatīgi jāsēdina, lai nav masīvs wheelgap. Ar 7" disku var easy likt 205/50r15 un saglabāt riteņa diametru tuvu oriģinālam, attiecīgi iztikt bez vai ar nelielu sēdinājumu un saglabāt stock look.Alejandro wrote:Dabūju, bet par to nedaudz vēlāk, lai ievērotu hronoloģijuarniks8 wrote:Sumks e30![]()
P.s. bbs ra dabūji?
Ui, priekš 6j tie tiešām ir pa lielu. Man pašlaik uz 7j ir 195/55, bet vienalga kaut kas nav.arniks8 wrote:Man ir baloni, kuriem knapi vajadzētu ielīst arkāsAlejandro wrote:Dabūju, bet par to nedaudz vēlāk, lai ievērotu hronoloģijuarniks8 wrote:Sumks e30![]()
P.s. bbs ra dabūji?
195/55. Par riepām es nemācēšu atbildēt, bet abi izmēri ir mk2 lietotāja grāmatiņā, bet nezinu kā tas uz bmw izskatītos.
Tiešām labi izskatāsedzz85 wrote:Pa lielam viss ir izdarīts - tagad jau fetiš sakās.Alejandro wrote:Arī nepietiek laika, lai visu sadarītu?
labs padoms - 7.5 & 8.5Ch. wrote: vai BBS RZ vai ko tādu
Tavējais jau bija baigi foršshowitzer wrote:Apsveikts ar auto, bildēs izskatās lieliski!Redzot, kā čomi un paziņas ņemas ar saviem E30, reizēm tomēr sailgojos pēc sava ex auto.
Man gan ir 6.5j, Tev tiešām ir 6j? Viņi laikam pārsvarā nāca 6.5jAlejandro wrote:Ui, priekš 6j tie tiešām ir pa lielu. Man pašlaik uz 7j ir 195/55, bet vienalga kaut kas nav.arniks8 wrote:Man ir baloni, kuriem knapi vajadzētu ielīst arkāsAlejandro wrote:Dabūju, bet par to nedaudz vēlāk, lai ievērotu hronoloģijuarniks8 wrote:Sumks e30![]()
P.s. bbs ra dabūji?
195/55. Par riepām es nemācēšu atbildēt, bet abi izmēri ir mk2 lietotāja grāmatiņā, bet nezinu kā tas uz bmw izskatītos.
Once E30, always E30.Alejandro wrote:Tavējais jau bija baigi foršshowitzer wrote:Apsveikts ar auto, bildēs izskatās lieliski!Redzot, kā čomi un paziņas ņemas ar saviem E30, reizēm tomēr sailgojos pēc sava ex auto.
Jaguar nespēj aistāt e30?
Skaidrs, bet tā arī nepateiksi, ka korčshowitzer wrote:Once E30, always E30.Alejandro wrote:Tavējais jau bija baigi foršshowitzer wrote:Apsveikts ar auto, bildēs izskatās lieliski!Redzot, kā čomi un paziņas ņemas ar saviem E30, reizēm tomēr sailgojos pēc sava ex auto.
Jaguar nespēj aistāt e30?
Jaguārs ļoooti patīk, bet reizēm gribas tādu auto, ar kuru atstāt divas, melnas strīpas uz asfalta un normāli plivināt apkārt.Mans E30 jau kārtīgs korčs bija, varēja normāli plosīties.
Jāstrādā cītīgi un pēc kādiem pāris gadiem droši vien atkal jāpaņem kas dusmīgs.
Man jau nekas neoem - izņemot vdo turbo dačiku un alpine subi bagāžniekā nav.Alejandro wrote:Bet nu Tavējais liek aizdomāties par kaut ko vairāk