ttd autisma anarhija

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

GG.
Has thanked: 0
Been thanked: 5 times

Re: ttd autisma anarhija

Post by GG. »

Kas tur 7er notiek ar diskiem/riepām? Es esmu debil vai izskatās, ka tie nav īstie diski/riepu izmērs?

Pulēji ar rotary? Es šonedēļ beidzot būšu saņēmies tādam pašam eksperimentam :D
ttd
Spam addicted
Been thanked: 0

Post by ttd »

Jūda wrote: 10 Jul 2026, 01:32 Par pulēšanu - stage 1 var izņemt ārā lielāko daļu švīkas, jāskatās pastas ieteicamie darba rpm un varbūt ripa nebija pietiekami laba. Ar DA pulēji?
Pulēju ar rotary. Priekš diviem auto necēlās rokas pirkt DA. Bet daļēji arī iemesls kādēļ dziļākās švīkas nemēģināju dabūt ārā - viegli ieraut zarā ar rotary. Nopirku Skil kaut kādu un tad uz 3o ātrumu maucu. Cik rpm tas ir neatceros, bet es biju konservatīvs.
Pulēju ar KochChemie P6.02. Plus, ka ir sealant, mīnuss, ka ir sealant. Uzkopšana pēc pulēšanas ir tizla un laikietilpīga, bet cerams, ka papildus aizsardzība. Rezultāts ir labs.
GG. wrote: 10 Jul 2026, 03:34 Kas tur 7er notiek ar diskiem/riepām? Es esmu debil vai izskatās, ka tie nav īstie diski/riepu izmērs?

Pulēji ar rotary? Es šonedēļ beidzot būšu saņēmies tādam pašam eksperimentam :D
Ye, diskiem vajag flančus, bet kaut kā nedaudz poh. :naac: šie laikam bijuši no e70 (bija jau uz auto). Paši diski tā nopisti, ka gribu atstāt kā ziemas un skatos vasarai. Bet šogad laikam poh, braukšu kā ir vēl vasaru un ziemu. Ja auto nenokaitinās un neaizdedzināšu, tad nākošvasar diski būs jāpērk. Flančus laikam tāpat uzmeklēšu.

Jā, ar rotary. Es iesaku uzlikt mazāku pulējamo galvu. Mans nāca ar milzīgu un tad ir diezgan tizli. Pārliku laikam 125 un bija labāk. Vienīgais 'tip' ko es sapratu - ar māla piku iet pāri vajag uzreiz pēc mazgāšanas kamēr auto vēl ārā, jo uzreiz pēc tā būs vēlreiz viss auto jāmazgā. :D
Martinss
Has thanked: 3 times

Post by Martinss »

Par tiem swirlflapiem - ja tomēr tās pretīgās zagluškas turpina tecēt, paņem kolektoru no E90/E60 325d/FL525D, tie nāk bez swirlflapiem.
ttd
Spam addicted

Post by ttd »

Martinss wrote: 10 Jul 2026, 09:23 Par tiem swirlflapiem - ja tomēr tās pretīgās zagluškas turpina tecēt, paņem kolektoru no E90/E60 325d/FL525D, tie nāk bez swirlflapiem.
Es tur tā improvizēju ar hermētiķi, ka drizāk kolektors uzies gaisā
arniks8
Spam addicted
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Post by arniks8 »

Bikin uznesa
howitzer wrote: 26 Mar 2019, 21:19 Zems kā aizpis muti un ej dirst.
Post Reply