arniks8 daily slazdu kaupīte ar vidējo tilpumu

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

RaL
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: arniks8 daily slazdu kaupīte ar vidējo tilpumu

Post by RaL »

Iespaidīgs update 😀

Instagram redzēju, ka jostas tīri labi varot ar karcher izmazgāt, vismaz vidus daļu- izvelc, cik garu vari, iespied durvīs un tad ārpus auto jau ar spiedienu visus netīrumus izsit ārā...

Varbūt strādā, ja nav kaut kādas eļļas vai cita ķīmija. Pats neesmu meģinajis, et liekas reāli 😀
kars

Post by kars »

Stūre taču regulējas? Saregulē augstāk lai redz spido.
Кто разбирается тот разбирается...
Black President
Spam addicted

Post by Black President »

kars wrote: 30 Apr 2025, 19:55 Stūre taču regulējas? Saregulē augstāk lai redz spido.
Ta nav lielaka problema
R56 JCW
howitzer
M30
Been thanked: 1 time

Post by howitzer »

Žarī vēl! :yo:

Kā ir ar to Fake Nardi stūri, nelokās kā puņķis?
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown

Image
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
Toretto

Post by Toretto »

Jostām man liekas, ka M539 Sretens bij taisījis video, ķipa ar kkādu fairy vai ko samazgā jostas vnk viņas rīvējot ar lupatu un pēc tam iepūt mikrošķiedras lupatā silikonu un ar to sasmērē jostas. Pats gan neesmu provējis, nav bijusi vajadzība.

Un motoram neesi domājis kkādu eņģin fluš?
arniks8
Spam addicted
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post by arniks8 »

kars wrote: 30 Apr 2025, 19:55 Stūre taču regulējas? Saregulē augstāk lai redz spido.
R129 nāca regulējamā, bet manam poverty spec nav :D. Aizmirsu pieminēt, man prasījās ka stūre būtu tuvāk, lai beņķi nav tik tuvu jāliek klāt, ar fake nardi tas arī sagāja.
Toretto wrote: Yesterday, 09:31 Jostām man liekas, ka M539 Sretens bij taisījis video, ķipa ar kkādu fairy vai ko samazgā jostas vnk viņas rīvējot ar lupatu un pēc tam iepūt mikrošķiedras lupatā silikonu un ar to sasmērē jostas. Pats gan neesmu provējis, nav bijusi vajadzība.

Un motoram neesi domājis kkādu eņģin fluš?
Es tieši tā arī darīju ar jostu, bet viņa ir tik netīra ka būs jāatkārto :susnaks:. Engine flush jau bija, līdz tam vel jātiek :D
howitzer wrote: 30 Apr 2025, 20:33 Žarī vēl! :yo:

Kā ir ar to Fake Nardi stūri, nelokās kā puņķis?
Es arī sākumā par to uztraucos, bet nē. Ja labi gribētu viņu varētu salocīt, bet tas būtu tīšām jādara, vidus ir ~1.5-2mm biezs, varēja būt biezāk, bet braucot nekas nelokas, ietestēju arī stūri pagriezt bez pastūža stāvot uz asfalta, spēks bija jebaķ jāpieliek, mīzu ka varbūt salocīšu, bet izturēja godam.
howitzer wrote: 26 Mar 2019, 21:19 Zems kā aizpis muti un ej dirst.
Post Reply