BURNOUT.LV 12. jubilejas IZBRAUCIENS [23. maijā, 2015. gadā]

Locked
User avatar
Archuks
BMW
Posts: 12868
Joined: 13 Sep 2004, 20:30
Location: Centrs
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

BURNOUT.LV 12. jubilejas IZBRAUCIENS [23. maijā, 2015. gadā]

Post by Archuks »

Image

Labdien dārgie Burnout.lv biedri un lietotāji.
Pagājušā Burnout.lv izbrauciena laikā "Senioru Sedans", t.i. Es, Eižens, Rihy & Waldmenz (FZ Ltd) uzņēmāmies noorganizēt nākamo mūsu portāla izbraucienu. Tā kā mēs par vārdiem atbildam, tad lūk zemāk mūsu piedāvātais BURNOUT.LV 12. jubilejas IZBRAUCIENA plāns!



1. Tikšanās vieta un laiks - 23. maijs, tirdzniecības centrs "Azur" (bildē atzīmēju ar sarkanu "X" precīzo vietu), pulcēšanās no 9:00, izbraukšana 9:30 :latvija:
Image

2.Sporta kompleksa "333" apmeklējums - tā kā 9:30 izbraucam no "Azur", tad pirms 10iem vajadzētu būt trasē, jo 10:00-11:00 mums ir rezervēta kartinga trase. Brauksim uz laiku, katram 1 vai 2 braucieni (atkarībā no dalībnieku daudzuma), ar vienu auto var braukt vairāki cilvēki. Pirmās trīs vietas tiks pie pārsteiguma balvām :drive:
Image

3. Brauciens uz Limbažiem - ap 11:30 brauksim ārā no "333" trases, lai skaistā kolonnā pa "Saulkrastu/Ainažu" šoseju dotos uz Limbažiem. Pa ceļam piestāsim Saulkrastu Statoilā uz pīppauzi, WC pauzi un dzērienu uzpildīšanu :]
Image

4. Pusdienas Limbažos - ~13:00 ierodamies Limbažos un izbaudīsim pusdienas. Tā kā laikam būsim padaudz, tad nobāzēsimies divās vietās - "Trīs kambari" (Baumaņu Kārļa laukums 3) un "Viesis" (Rīgas iela 16). Pusdienas uz sava rēķina, bet baro garšīgi un daudz :howis:
Image un Image

5. Pastaiga pa Lielezera taku - pēc pusdienām sagrupējamies un braucam uz Lielezera taku turpat Limbažos. Iesim kopīgā pastaigā, lai atbrīvotos no pusdienās uzņemtajām kalorijām, ieelpotu svaigo lauku gaisu un, protams, apspriestu jaunākās tūninga tendences :383:
Image

6. Viesu nams "Noriņi" - pēc pastaigas pa Lielezera taku seko brauciens uz atkal turpat netālu esošo viesu namu. Tur mūs sagaida:
- trases uzvarētāju apbalvošana
- atsevišķu "Burnout.lv" nomināciju piešķiršana
- aukstās uzkodas (salāti, pīrādziņi u.tml.)
- pirts ar blakus esošu dīķi
- futbola un volejbola laukumi
- guļvietas - viena lielā māja ar oficiāli 6 guļvietām un 3x mazās mājas ar oficiāli 4 guļvietām. Šo guļvietu skaitu gan var palielināt ar savu matraču līdzi paņemšanu
- un, protams, ballīīītēēē :dj:

P.S. Pozitīvi, ka nākamajā dienā mūs nedzen prom un mēs varam viesu nama teritorijā uzturēties līdz pēcpusdienai, mierīgi atpūšoties un atgūstoties no vakara daļas :naac:

Image
Image
Image

Un tagad par maksāšanas daļu - lai nejauktu galvu, nedalītos grupās un mēs Jums spētu kvalitatīvi nodrošināt šo pasākumu, dalības maksa (neatkarīgi no tā, vai brauks trasē un vai dosies uz viesu namu) visiem būs vienāda - 20 EUR. Meitenēm ieeja, protams, bezmaksas. Ja nu gadījumā paliks pāri nauda, tad par to tiks sagādāts "atvērtais bārs" vakara daļai :drink: Kā maksāt? Vai nu sūtot man PM (uz kuru pretī saņemsiet konta informāciju) vai arī pasākuma dienā pie pulcēšanās t/c "Azur". Tiekamies 23. maijā!
Last edited by Archuks on 21 Apr 2015, 10:24, edited 23 times in total.
EVO X SST / RACE CAR INCOMING
Image
User avatar
andzhus
Posts: 33
Joined: 02 Jun 2014, 20:17
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: BURNOUT.LV 12. jubilejas IZBRAUCIENS [23. maijā, 2015. g

Post by andzhus »

Izklausas interesanti, laikam ka rezervēju šo datumu!
Piedāvāju kvalitatīvu 3M Auto pulēšanu Talsos par labām cenām - Sīkāk privāti.
Locked