Drifts
- Martinss
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
- Has thanked: 0
Re: Drifts
tikko savākts auto - katrā ziņā iet labāk nekā bija Igaunijas posmā
iemetot otrajā arī mazu kašiņu varēja dabūt
Rīt no rīta vēl braucu riepas samontēt un tad pie Krisha spolēt uz reileri virsū
No Krisha spolējam ārā ap11.30-12.00
Par ieeju ir jāmaksā
Vienīgais kas man ir par brīvu ir sacensības + divi mehāniķi (fade un šoferīts Kārlis) un mehāniķa auto 

iemetot otrajā arī mazu kašiņu varēja dabūt

Rīt no rīta vēl braucu riepas samontēt un tad pie Krisha spolēt uz reileri virsū

Par ieeju ir jāmaksā

- Lambertino
šitā ir ar biļetēmLambertino wrote:Ucastie besplatno.
Poluciaesh:
1 race car
1 tech car
2 mechanics
if you want more people, they have to buy a ticket.
20 Lt normal spectators ticket.
30 Lt - ticket to be in paddock (max 5 per driver)

- Lambertino
Miezīc domā par braukšanu, tikai šamam rīt ir skola un ātrāk par 13.00 netiek. Tie paši 13.00 ir jau ar pāris lekciju neapmeklēšanu 

- Lambertino
ar tevi gan ir kā kārtīgā meksikāņu seriālārrrainis wrote:Es nebraukšu tad. Veiksmi Lambert!

fail 

Kia (D)eNiro 64kWh ‘19
Audi A3 2.0TDi '09 - pārdots
Nissan Leaf ZE0 '14 - pārdots
Honda Accord Aerodeck F20A2 '94 - pārdots
Honda Civic Aerodeck VTi B18C4 LSD '99 - pārdots
Alfa Romeo 145 Limited 500/No. 383 '00 - karotēs
*Honda Civic EJ9 1.4is '96 - karotēs

Audi A3 2.0TDi '09 - pārdots
Nissan Leaf ZE0 '14 - pārdots
Honda Accord Aerodeck F20A2 '94 - pārdots
Honda Civic Aerodeck VTi B18C4 LSD '99 - pārdots
Alfa Romeo 145 Limited 500/No. 383 '00 - karotēs
*Honda Civic EJ9 1.4is '96 - karotēs
- Wu-Ryder
Kadi rezūltāti? Bildes? :neka:

Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv
(c) 3BMotorsport
- Lambertino
Jāsaliek linki jo mūsējie neviens nebija 
No LV bija divi braucēji - es un Rancēns.
Rezultāti - nu tie labi nav, bet ar braucienu esmu apmierināts. Starp visiem tiem monstriem dabuju arī nokvalificēties
Pirmajā tadndēmā salika ar trako nissanu (to čali kurš sazāģēja veco
), nu tur protams spēkoties ir gandrīz neiespējami, ja nu vienīgais cerēt uz viņa sagriežšanos, kas arī 0.1% gadijumos notiek
. Nobraucu ar viņu labi, kā Fade teica, ka biju vis tuvāk viņam, braucot aiz viņa
Pats pasākums - treniņi aizkavējās par nieka 2. stundām
kā rezultātā katram bija viens brauciens, pa trim reizēm.
Manā gadijumā tas bija dikten slikti jo tieši reniņu braucienos bija domāts aprast ar auto
Treniņos pirmie divi braucieni bija cūkām, trešais vēl +-. Tagad sapratu kā tas ir, ka bremžu kalodkas nav uzsildītas un ručņiks neņem
. Neierasti bija tas, ka nebija paredzēta vieta riepu uzsildīšanai, kur pie reizes arī bremzes uzsilts kā vajag.
Rancānam neveicās, šoreiz nekvalificējās...
p.s gribu uz treniņu braukt jo šķiet, ka auto to var
p.s.s ir doma braukt uz 333 un vizināt visus braukt gribētājus, kuri ir gatavi noziedot kādu lasi par to - ko sakat?

Rezultāti - nu tie labi nav, bet ar braucienu esmu apmierināts. Starp visiem tiem monstriem dabuju arī nokvalificēties

Pirmajā tadndēmā salika ar trako nissanu (to čali kurš sazāģēja veco

Pats pasākums - treniņi aizkavējās par nieka 2. stundām

Manā gadijumā tas bija dikten slikti jo tieši reniņu braucienos bija domāts aprast ar auto

Treniņos pirmie divi braucieni bija cūkām, trešais vēl +-. Tagad sapratu kā tas ir, ka bremžu kalodkas nav uzsildītas un ručņiks neņem

p.s gribu uz treniņu braukt jo šķiet, ka auto to var

p.s.s ir doma braukt uz 333 un vizināt visus braukt gribētājus, kuri ir gatavi noziedot kādu lasi par to - ko sakat?

par maksas treniņu +1, ja vien summa ir sakarīgaLambertino wrote:Jāsaliek linki jo mūsējie neviens nebija
Rezultāti - nu tie labi nav, bet ar braucienu esmu apmierināts. Starp visiem tiem monstriem dabuju arī nokvalificēties![]()
Pirmajā tadndēmā salika ar trako nissanu (to čali kurš sazāģēja veco), nu tur protams spēkoties ir gandrīz neiespējami, ja nu vienīgais cerēt uz viņa sagriežšanos, kas arī 0.1% gadijumos notiek
. Nobraucu ar viņu labi, kā Fade teica, ka biju vis tuvāk viņam, braucot aiz viņa
![]()
Pats pasākums - treniņi aizkavējās par nieka 2. stundāmkā rezultātā katram bija viens brauciens, pa trim reizēm.
Manā gadijumā tas bija dikten slikti jo tieši reniņu braucienos bija domāts aprast ar auto![]()
Treniņos pirmie divi braucieni bija cūkām, trešais vēl +-. Tagad sapratu kā tas ir, ka bremžu kalodkas nav uzsildītas un ručņiks neņem. Neierasti bija tas, ka nebija paredzēta vieta riepu uzsildīšanai, kur pie reizes arī bremzes uzsilts kā vajag.
p.s gribu uz treniņu braukt jo šķiet, ka auto to var![]()

• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.

- TheGirL
- Lady
kad un cikkos?Lambertino wrote:Jāsaliek linki jo mūsējie neviens nebija
Rezultāti - nu tie labi nav, bet ar braucienu esmu apmierināts. Starp visiem tiem monstriem dabuju arī nokvalificēties![]()
Pirmajā tadndēmā salika ar trako nissanu (to čali kurš sazāģēja veco), nu tur protams spēkoties ir gandrīz neiespējami, ja nu vienīgais cerēt uz viņa sagriežšanos, kas arī 0.1% gadijumos notiek
![]()
Pats pasākums - treniņi aizkavējās par nieka 2. stundāmkā rezultātā katram bija viens brauciens, pa trim reizēm.
Manā gadijumā tas bija dikten slikti jo tieši reniņu braucienos bija domāts aprast ar auto![]()
Treniņos pirmie divi braucieni bija cūkām, trešais vēl +-. Tagad sapratu kā tas ir, ka bremžu kalodkas nav uzsildītas un ručņiks neņem. Neierasti bija tas, ka nebija paredzēta vieta riepu uzsildīšanai, kur pie reizes arī bremzes uzsilts kā vajag.
p.s gribu uz treniņu braukt jo šķiet, ka auto to var![]()

Nedz Manas tēmas prestižs un instrumentu spēks, nedz zināšanu plašums un plānu precizitāte..Nevar aizstāt Manas pieejas oriģinalitāti un skatiena vērīgumu
Dare to be Different 
E46ci 325 , parasts golfs sex, drift & rock'n'roll !

E46ci 325 , parasts golfs sex, drift & rock'n'roll !

- Lambertino
30lvl - 5minmpb wrote:par maksas treniņu +1, ja vien summa ir sakarīga

Cik liktos sakarīgs cipariņš?
Es tikai izdomāju vienu fīču ko izpildīšu - ja kādā aplī sagriežos, tad viens aplis nāk for free

nū...Lambertino wrote:30lvl - 5minmpb wrote:par maksas treniņu +1, ja vien summa ir sakarīga![]()
Cik liktos sakarīgs cipariņš?
Es tikai izdomāju vienu fīču ko izpildīšu - ja kādā aplī sagriežos, tad viens aplis nāk for free

- Lambertino
izmaksas zinu, bet cik apļus varu nobraukt stundā - nezinu
20-25degviela
7 - trase uz vienu h
10-20 lvl viens lietotu riepu pāris, stundā iziet kādi 3-4 (tas, ka man ir iekrājumi un k ko dabonu, laikam nebūtu īsti jāskaita)
Značit stunda trasē, izmaksā ap 80-100lvl
mļec, pats nezināju, ka tik daudz, ašs sagruzijos
Apļu skaits - nu kādi 30-40 :neka:

20-25degviela
7 - trase uz vienu h
10-20 lvl viens lietotu riepu pāris, stundā iziet kādi 3-4 (tas, ka man ir iekrājumi un k ko dabonu, laikam nebūtu īsti jāskaita)
Značit stunda trasē, izmaksā ap 80-100lvl

nu ok... tātad tīri teorētiski tie ir 2Ls par apli. tagad nākamais jautājums - tu gribi nopelnīt vai daļēji atpelnītLambertino wrote:izmaksas zinu, bet cik apļus varu nobraukt stundā - nezinu![]()
20-25degviela
7 - trase uz vienu h
Značit stunda trasē, izmaksā ap 80-100lvl![]()